Új hozzászólás Aktív témák

  • Varshi

    aktív tag

    válasz sb #14450 üzenetére

    Szia!
    Gondold újra matekot úgy, hogy totál téves az az elgondolás, hogy "sok nyomtatás esetén lehet jó a fenntartási költség" lézerrel. Egy bizonyos lapszám alatt (nálad még simán érvényes ez) egyszerűen a patron/toner árát elosztod a rá írt lap kapacitással.
    Illetve lézer akkor "kell", ha nem jó valamiért a tintás.

    Én az olcsó színes tintást akkor javaslom, ha képes vagy 1-2 hetente 1 tesztoldalt** kinyomni, és nem fogsz teli oldalas piros nyuszis képeket nyomtatni a gyereknek,
    de ha nem, vagy ha belefér a költségbe a legolcsóbb ff lézer, akkor inkább azt vedd, mert egész egyszerűen jobb a ritka otthoni felhasználásra. A nyuszit meg színezze ki ő filctollal.

    **: ez nem feltétlenül garantálja, hogy nem kell időnként fejtisztítani. Valamint a kezdő patronokat igen gyorsan fogod újakra cserélni, amivel már utángyártott esetben is ott vagy költségben, mint egy itt javasolt lézerrel, aminél van mondjuk 1000 oldalnyi kezdő tonered.

    ---------------------
    A másik lehetőség, hogy veszel egy legolcsóbb tartályos színes nyomtatót, az L120 kábé a lézer árában van, pont linkeltem, és akkor TÉNYLEG mindegy, mit és mennyit nyomtatsz, túlzás nélkül komoly meló a hozzá kapott gyári tintát elfogyasztani (előbb nő majd fel a gyerek).
    De erre is igaz, hogy 1-2 hetente kell vele nyomtatni. Azt nem úszod meg, mert különben gyűlölni fogod........

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák