Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!
    Segítséget kérnék multifunkcionális nyomtató kiválasztásához. Erre a használatra kéne:

    Mindenképpen színes kell. 2-3 havonta 10-20-30 oldal nyomtatásáról lenne szó (plusz szkennelés). Ez magában foglalja azt, hogy hónapokig nem lesz nyomtatva semmi, és azt is, hogy amikor kell, akkor általában sürgősen kell, és sok oldalt hirtelenjében. És az jó minőségben legyen, színesben.
    Tintasugarasban már nem bízom. Többek között ettől döglött meg az előző is kétszer is, most már totálkáros. Hiába olcsóbb lenne, úgy is el fogom felejteni hogy minden hónapban legalább egyszer nyomtatva legyen és úgy is be fog száradni az olvasófej megint. Nem akarok ezzel már szórakozni, csak annyit akarok, ha 2 hónap múlva egyszer előveszem, akkor működjön, mert akkor nagyon kell.
    Úgyhogy azt hiszem lézeres kéne. Ilyen extra kényelmi funkciók, mint a WiFi Direct, automata kétoldalas nyomtatás, jól jönnek, igényt tartanék rájuk.

    Az árral vagyok bajban, mert ilyen kevés nyomtatáshoz egy olcsó akármi is elég lehetne, de azoknak az igényeknek, használatnak, amire használva lenne azzal a kevés alkalommal, amikor használva lesz, nem felelne meg. Tintasugaras beleszárad, színes lézer ára magasan kezdődik... 60k felett... Igazából 120k-ért is beleférne nekem a költségvetésbe, csak felesleges pénzkiadásnak tartanám ennyiért, de pont ezért írom le ide, hogy megkérdezzem, a szakértők hogyan látják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák