- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozi04
csendes tag
Sziasztok !
Felvettek egyetemre gépészmérnök szakra és úgy gondoltam szükségem lehet valamilyen notebookra. Segítségetek szeretném kérni, hogy mégis milyen lehet a nekem megfelelő. Igazából nincsenek különleges igényeim, de amik vannak azért azokat ideírom .IGÉNYEK: - 200E Ft-nál ne nagyon legyen drágább ( ha olcsóbb az se baj )
- Ne legyen túl böszme nagy meg idegesítően pici se.
- Használni leginkább netezésre, filmezésre, esetleg néha játékra fogom. + ha valamilyen iskolai program kell rá ilyen rajzolós, vagy nem tudom miket kell majd használnom.
- Szeretném ha igényes lenne és nem valami széteső fos, meg ha minden amit használok rajta zökkenésmentesen menne. (nem akad, nem melegszik túl meg ilyenek)
- Lehetőleg legyen azért tartós, mert nem szeretnék állandóan újat venni meg szerelgetni. Ez kb ugyanaz mint hogy megbízható legyen, de ha mégse lenne egyértelmű, megbízhatóra van szükségem !
- Egy erős akku is előnyös lenne .Más különleges dolog nem jut eszembe, bár ezek is elég átlagosak. Talán még egy nem túl fontos dolog a gép szempontjából, de nekem annál lényegesebb : legyen Szép ! Szóval ennyi, remélem tudtok segíteni, meg válaszokért majd köszi mindenkinek előre is !
ui: márka nekem teljesen mindegy . -
Zozi04
csendes tag
válasz Gooffancs #6693 üzenetére
Nem tudom mennyire lehet bízni a használtakban.. De ha szerinted vannak tényleg jó használtak akkor felőlem az is lehet, bár jobb lenne új. SSD ha van ennyiért akkor zsír, ha meg nincs akkor így jártam elélek majd nélküle. Játszani nem nagyon szoktam, ha valami újabb, akkor az új NBA/FIFA esetleg, amúgy klasszikusok.
-
Zozi04
csendes tag
Így a kommentek után Toshiba Satellite L850-13U és a Hp probook 4530s között vacilálok .. Nem igazán tudom melyik lenne jobb, ez Toshiba minőségben mennyire van ott ?
-
Zozi04
csendes tag
Sziasztok!
Jól megrágtam azokat a dolgokat amit írtatok nekem, köszi a tippekért ! Aztán olvasgattam tovább amiket írtatok a többieknek, szóval kirajzolódott bennem a megfelelő gép azt hiszem. Ez pedig egy Hp Probook 4530s lenne, csak azt nem tudom eldönteni, hogy i5 kell nekem integrált kártyával, vagy elég az i3 dedikálttal , vagy esetleg i3 integrálttal ... Meg a garanciát se értem most minden esetben kapok rá 3 évet, vagy csak ha olyan helyen veszem ahol annyival árulják ?
Tudom tudom, hogy nekem kéne érezni mire van szükségem és mire fogom használni.. de akkor is nehéz dönteni. Kevesebbet játszanék rajta, ha meg mégis játszanék akkor mint már írtam sport játékokat játszom. Egyébként meg átlagos felhasználás, meg gondolom majd pár rajzolós program(gépészmérnöknek fogok tanulni) . Szóval nem tudom mire van szükségem, lehet az i5-re is csak azért vágyok mert milyen jó i5 de egyébként semmi szükségem nem lenne rá. Remélem megmondjátok a tutit, és akkor ha egyszer nem leszek vele elégedett nem magamat fogom hibáztatni, hisz rátok hallgattam najó nem ám De most már tényleg elegem lett , szóval várom a tökéletes összeállítást !
Előre is köszi !ui: bocsi, hogy ilyen problémás vagyok ...
-
Zozi04
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Itt vannak a kérdésekre a válaszok, remélem tudtok egy kis irányt mutatni, hogy merre lenne érdemes keresgélnem.1 : 2 héten belül
2. : 200.000 Ft (ha kicsit több és érdemes megvenni akkor belefér), de nagy max 250.000. De az olcsóság nem árthat.
3. : CAD, Photo Shop, Renderelés
4. : Nem
5. : Teljesítmény
6. : Ha lehetséges (az se baj, ha utólag beleszerelhetem) odd helyére pl.
7. : 15,6-nál ne legyen nagyobb, jó felbontás nem árthat, mindegy hogy matt-e
8. : mindegy
9. : nélküle
10. : Ha lehet mindegyik( nem kell túl sok tárhely), 4 giga legalább, optikai legyen
11. : hdmi legyen, egyébként semmi extra kívánság
12. : mint írtam 3-mas pontban csak ezeket a progikat használom leginkább..(Catiával rajzolok)
13. : nincs
14. : csak újVálaszokat előre is köszi,
Zozi
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen processzort vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- PlayStation 5
- Sí, sielés
- BestBuy topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok