Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz szabyka95 #72522 üzenetére

Pedig sz@rt fog venni. Nekem is muszáj volt, mert csak az új csak a kicsi. Lám, most, hogy akkora bukó van belőle, hogy anyám majdnem fél havi fizuja kiesett csak úgy a semmibe máris jó lenne a használt.

holapito: Neked pedig boldog kőkemény szakmai hsz.eket.

runner 125: Szegény gép pedig szerettem. És akkor jön az a rész: mit vegyen az ember ha normális géept akar és mondjuk Mac kilőve? Kb semmit.

szabonagyur: Persze, hogy nem tudom, csak próbálom beverni a jónépbe, hogy ez egy qrva luxuscikk! Tehát az, hogy nekünk van annyi pénzünk ami szerintünk sok, és mondjuk éppen a jófej gyártó ad ennyiért akármit, akkor nem az a megoldás, hogy megvesszük, hanem, hogy felfogjuk nekünk nem jár ez az akármi. Ez lehet kocsi, menő bringa, nagy gép, 80k-s füles stb stb.

Én használtam, sőt vettem is (tehát rendelkezem) full fapad belépős procis géppel. És nem, a core2 innen 3 fényév. Előre. Mert 2 tabbal netezni sem lehet, kattintasz és kitéped a falból a komplett vezetékrendszert mire betölt valami, nem tudod mi miért nem megy. Ezért annyira megkímélt tesóm Acere. Mert alkalmatlan arra, amire elviekben kitalálták.

A használt gépnél valóban nem állok ott. Akkor sem amikor 3 hónapig ül a Telemaxban a gép, mert behalt. Előbbinél jön a telefon, kap 10k-ért bele bármit, utóbbi esetben pedig sem én sem senki az ismerettségi körömben nem tud segíteni, mert akkora trágya az egész.
    És akkor itt jön, hogy mi a jobb. Garis használhatatlan gép, vagy használható de esetleg nem garis. Mélyvíz ez is.

albinolynx: Én is voltam első tulajos noti tulaj. Egyben utolsó is. Én láttam meghalni a piacon nagyjából az összes kortársát az enyémnek és azt az ideget, mikor tudod, hogy hát igen, lehet másnapra laphalál lesz és ha BGA-zod ha nem, lapcsere. És nincs jó lap, mert arról tudnék. Ezt nyilván letojja az emberek 99%-a mert ők nem tudják, hogy egyik percről a másikra egy konzumert úgy le lehet nullázni önhibán kívül is, hogy 25k-t kap érte, kímélte ő bárhogyan is, mert alkatrész az nuku. Míg egy rendes üzletihez lesz.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák