Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    válasz stratova #65039 üzenetére

    Persze, hogy egy 65xx Dell billentyűzete kategóriákkal jobb, elsősorban ultrabookokhoz érdemes hasonlítani. Ott nagy csodák nincsenek egymáshoz képest. Persze, van jobb és rosszabb.

    Önmagában egy fém fedlap kevés a WiFi bajhoz. Fel sem sorolom hány gép megy tökéletesen fém burkolat ellenére. Speciel a 9470-esnek a WiFi-je (azóta szándékosan összevetettem MacBook Air-rel és egy E5530-assal) azt kell mondanom, hogy az E5530-as szuper teljesítményét sebességben picit felül is múlja, holott térerőben az 5530-as egy picit komolyabb. A MacBook sem rossz egyébként, egy picit le van maradva mindegyiktől (sebességben és térerőben is), de simán vállalható, max közeli értékeket kaptam vele is. A Vostro 5470-es pedig nálam konkrétan értékelhetetlen volt, nem pedig lassúcska.

    A képernyőről egy gondolat: viszonylag kemény kritikát kapott a PH tesztben a 9470-es kijelzője, pedig legalább egy kategóriával komolyabb, mint a Vostro-é (lehet, hogy az árcédula miatt vették szigorúbbra a véleményüket). Fényerő, látószög és a matt felület is jóval használhatóbbá (sőt, azt mondanám, hogy végre használhatóvá) teszi a HP-t. Azért róla beszélek, mert az vette át a Vostro helyét és picit még kevesebbet is fizettem érte, szóval aki olvassa ezt a hozzászólásom és tanácsot kér az okosoktól, nyugodtan vegye komolyan, amikor a használt gépek felé terelik a népet, oka van ;). (a 9470-esem ti. fél éves használt gép, 160e Ft-ért csaptam le rá)

    [ Szerkesztve ]

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák