Új hozzászólás Aktív témák

  • pepe_cortez

    csendes tag

    Sziasztok!

    Érzem, hogy a jelenlegi lapim hamarosan teljesen megadja magát, ezért időben új után szeretnék nézni. Elkezdtem olvasni a hozzászólásokat visszamenőleg, de már teljesen elvesztem az információrengetegben, ezért kérem segítségeteket.

    A tervezett vásárlás kb. 2 héten belül. Az összeg jó lenne, ha 220e körül megállna, de ha van valami amit kifejezetten jó szívvel ajánl a közösség br. 250e-ig még belefér.

    Főleg Adobe programok (DW,PS,AI...) futnak, jellemzően 2-3 párhuzamosan. Szempont a hosszú akksi-idő, illetve kicsit ellenérzésem van a numpad-os billentyűzetekkel, semmi szükségem nincs rá. Sokszor előfordul, hogy a touchpadot használom: jó lenne, ha a fent említett szerkesztő programokban viszonylag pontosan tudnék vele kijelölni.

    A jó megjelenés fontos lenne - jópárszor kell prezentálni rajta ügyfelek előtt -, ezért az érintőképernyő is jól jönne, de ahhoz nem ragaszkodok.

    Az ultrabookokba bele vagyok szerelmesedve, de lehet ebben az árban az én hardwerigényeimnek megfelelőt nehéz lesz találni. A jelenlegi opciók, amikhez kiegészítést/tanácsot szívesen veszek:
    - DELL Inspiron 7537
    - Lenovo U330
    - Lenovo U430
    - Lenovo IdeaPad Z510

Új hozzászólás Aktív témák