Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocok256

    veterán

    válasz Stauffenberg #47529 üzenetére

    Kijelzője kb ugyanaz bár a fekete szebb itt. Egyelőre azon vagyok, hogy használhatóvá faragjam a gépet. Épp leirtottam róla a mcaffet ami azt játszotta, hogy az egyik magot konstans 100% ra terhelte...

    Ezek után most a wifivel szenvedek mert konkrétan a router mellett sem képes 10 megánál többel működni és ha már 3 méterre vagyok tőle akkor már kb használhatatlan. Ez most driver vagy a router két antennsá mivoltja miatt van nem tudom. Két antenna közötti távolság kb 2 méter és az egyik 8 db míg amásik 3 dbi -s antenna lehet ez megzavarja... Bár a z500 at egyáltalán nem zavarja (igaz ez egyébként is csak 1 antennát tudna lekezelni) és az szépen megy. Ugyanazon a szent helyen 20/10 a z500 -al ezzel meg 1/7. Azért nem mindegy. Hétvégén belerakom az SSD -t és feltelepítek rá mindent normálisan mert ez a gyárilag telepített gép valami istencsapása se nvidia driver se semmi nem volt kb rajta. Bár becsületére legyen mondva a dellnek legalább a vinyon rajta van minden :)

    notebookspecilastátol vettem, de ez volt az utolsó darab náluk is.

    Most megyek órára utánna estefele lehet még rászánom magam, hogy bekapcsoljam, de nem hiszem mert rendes HDD mellett már ott jártam, hogy agyérgörcsöt kaptam ... Ezt még tetézi a teljesen használhatatlan wifije is ... Ha a wifire nem találok megoldást lehet megy vissza 8 napon belüli akcióra.

    HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

Új hozzászólás Aktív témák