- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz Dr. Akula #175893 üzenetére
Pont én is ezt skartam írni ez egy 5 éves teszt, és abban is ez van:
Tehát összegezve a dolgokat, azt lehet elmondani a beégéssel kapcsolatban, hogy ezt a jelenséget elő lehet idézni az OLED televíziókon, de komoly veszélyt csak akkor jelent a dolog, ha valaki direkt erre hajt. Ésszerű és kiegyensúlyozott használat mellett a jelen állás szerint nem kell tartani ettől,......
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
-
nagyúr
válasz SeniorTilla #175903 üzenetére
Nem, ha félóra tétlenséget észlel, akkor kapcsol be.
Mire beégés lesz, maga a gép sem lesz már érték.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Mikulásbá #175905 üzenetére
Igen tudom, azért írtam, hogy lesz beégés. Munka közben, vagy csak egyszerű böngészésnél, mint amit most is látsz a kijelzőndön, a kép nagy része statikus. Ez a baj. Ezt nem lehet kikerülni.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Dr. Akula
félisten
válasz Pyttawrx #175902 üzenetére
Hát nemtom, azt írják: "A hat kijelző mindegyikén valódi tartalom (CNN, CNN maximális fényerőn, Foci, NBC, Fifa 18, Call of Duty WWII) fut, van "rendes" tévéadás, sportközvetítés és játék is, tehát nem tesztábrákat használnak.", tehát mozgóképpel teszteltek, és mivel az tévé teszt, ott teljesen reális használatnak felel meg. Viszont pc-n azért sok az állókép, pl. amíg itt fórumozunk, nagyrészt ott is áll minden, különben nehéz lenne elolvasni. Az OLED mint technológia továbbra is hajlamos a beégésre, nem tudták kiiktatni ezt a tulajdonságát, csak kordában tartják mindenféle eljárással, hogy ne álljon rajta a kép sokáig. Ha egy idő után meg is szakítják az állást, addig is állt valamennyit, és idővel az összeadódik, csak a beégés idejét tolták ki távolabbra. Én az egész technológiában nem bízok emiatt, pont mint a héliumos vinyókban. Persze ha megszűntetik az IPS-t, nem mondom hogy nekem aztán soha nem lesz OLED-em, ahogy forrasztott ramos notim is van már, és ha így haladunk, még a végén feles kurzoros is lesz, de attól még nem örülök neki.
#175904Tim82: Én örülök neki ha így van. Gyorsan rákerestem a 7311-re és ott meg 1 slot, ahogy az adatlapon is: [link]. Ezek szerint újabb csoda történt, és végre egy gyártó aki nem erőlteti a rossz döntéseket csakazértis alapon.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Dr. Akula #175887 üzenetére
Az IPS lehet hogy nem ad olyan mély feketét mint az OLED, azzal ellentétben viszont nem is ég bele a kép, mint a CRT-be.
Gondolom, nem találkoztál még az image retention vagy panel ghosting nevű jelenségekkel, ami bizony a "beégés" IPS paneles megfelelője.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
válasz SeniorTilla #175906 üzenetére
Nem bámulsz félóráig egy oldalt, a munka sem totál statikus szerintem-én nem félek, használom a gépet ha már van ilyen is. Aki ennyire fél, vegyen IPS-t.
A beégés többórás-napos- állandó statikus kép esetén következne be-de ebben sem vagyok biztos már. Erre van már több védelem is laptopokban-több, mint a tévékben, azok sem égnek be.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz Tim82 #175908 üzenetére
Valóban nem, de most utánanéztem, azt írják: Most of the time it stays on for a short period, tehát elvileg ez nem egy maradandó állapot. Ghostingra egy reddites posztot találtam, aszerint az overdriveot extremeről normálra állítva megszűnik. Lehet nem voltam elég extrém. Az IPS se tökéletes, de ezek szerint legalább maradandó károsodást nem szenved.
-
veterán
Fiúk, kár ezen agyalni. A fogyasztói társadalom egy aprócska, párszázezres eszközéről van szó. Elértéktelenedik a párszázezres TV is, meg ez is, meg az aprócska telefon is, meg a sokmilliós autó is.
Mind szoktak elromlani is, de ha nem,
akkor is vesszük a következőt.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz Mikulásbá #175909 üzenetére
Majd nézz rá időnként a böngészőre, amin most vagy, és meglátod, hogy nincs igazad. Statikus az a kép nagyon is Több órás, napos, hónapos használattal. A TV-n mozgó kép van, a laptopon nem, ahogy drakula gróf is írja.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
nagyúr
válasz SeniorTilla #175913 üzenetére
Rendben, zárjuk is le.
-
Tim82
félisten
válasz Dr. Akula #175910 üzenetére
Valóban nem maradandó, de általában órákba (és másfajta tartalom órákig történő megjelenítésébe) telik, amíg eltűnik. A jelenleg forgalomban lévő paneleknél persze nem tudom, mennyire létező jelenség, a 2010-es évek LG-Philips és kisebb mértékben az AUO gyártmányú IPS paneljeinél azonban gyakori volt.
Hogy példát mondjak business class vonalról: az X220 és X230 összes IPS panelja szenvedett ettől. Oprendszertől függetlenül pl. a böngésző címsor be tud égni rajtuk. Igen, IPS paneleken, LG-gyártotta darabok kerültek mindbe.
A ghosting ugyanannak a jelenségnek a másik neve, az egy darab megtalált reddites poszt biztosan nem releváns infót tartalmaz laptopkijelzők esetén, mert nem tűnik el ilyesmitől...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
scott_free
senior tag
Üdv,
a jelenlegi Dell Latitude E6230 (i5-3320M, 4GB ram, 128GB ssd) gépemet szeretném erősebbre cserélni.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
most, max. 1-2 héten belül
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
100-150e (ha érdemes, mehet feljebb)
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
iroda, heavy excel, multitasking
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
max. 14", de inkább kisebb, ips, matt, min. full hd
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
lesz hordozva
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
windows
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
ssd
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
hdmi
erős proci (legalább 8. generációs intel vagy jobb)
esetleg fémház (?)
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
használt kellene, lehetőleg számlával és garivalAmiket eddig néztem: Dell Latitude 7309, Lenovo Thinkpad X280, Hp Elitebook 830 G5, Dell Latitude 3310 2-in-1.
Van ezek között minőségbeli különbség? Van amelyik strapabíróbb, tartósabb vagy épp gyengébb?
Milyen típusokat ajánlanátok?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
memorix
aktív tag
válasz scott_free #175916 üzenetére
A hardveraprón néz szét. A leirt kereted lasan egy gomboc fagyira elég csak
Ha jobb használtat szeretnél egy picit feljebb érdemes nyújtozni.
A leírt laptopok egyrésze egér alátétnek nagyon jó...
Ha a 129-219 körüli ranget haszáltba vagy újraértékesítésbe megcélzod jobb laptopokat találhatsz...a 14" folyamatosan pörög naponta érdemes nézni...15" több az ajánlat...
csak pár paramétert ide tennék a hardverapró első lapjáról , szükités után....
14"
Lenovo Thinkpad T480 14 -50% i5-8250U 8/256 FHD IPS MATT 130eft
Lenovo ThinkPad T490 IPS Tocuh / i5-8365U / 16GB DDR4 / 256GB
ASUS VIVOBOOK 14 S413 FEKETE - Intel Core i5 / 8GB DDR4 / 512GB SSD / 14"FullHD[ Szerkesztve ]
-
lizo
csendes tag
Kedves Fórum!
Kinéztem két laptopot, de nem tudok dönteni, egy kis pro/con véleményt szeretnék kérni tőletek.
Itt a két konfiguráció.
Dell Latitude 5401 (használt üzleti gép)
CPU: Intel Core i5-9400H 8x4.30Ghz Max.
RAM: 16GB DDR4
SSD: 512GB NVMe + Hűtés
Kijelző: 14" FHD IPS 1920x1080p Matt
Chipset: Intel Coffe Lake
VGA: Intel UHD 630 + Nvidia Geforce MX250 2GB GDDR5
Hálózat: Intel Gigabit
Wireless: Intel 9560 Dual AC + Bluetooth 5.0
Portok: 3x USB 3.2, 1x HDMI, 1x LAN, 1x Audio, 1x Thunderbolt 3
Multimédia: mSD kártyaolvasó + Webkamera
Biztonság: Smart Card + TPM 2.0 + Ujjlenyomat olvasó
Szoftver: Eredeti Windows 11 Pro
Billentyűzet: Gyári Magyar Világítós Új
Akku: Gyári 68Wh Excellent
Táp: Gyári 130w
Garancia: Dell Gyári NBD 2023.11.Acer Swift 3 Ultrabook - SF314-43-R2CL
14" FHD 1920 x 1080 IPS kijelző • AMD Ryzen 5 5500U Hexa-Core • 16GB LPDDR4X / 512GB NVMe PCIe SSD • AMD Radeon Graphics • Könnyű és vékony, alumínium ház • Háttérvilágítású billentyűzet • Windows 10 Home • Ezüst szín, 3 év garancia • Az 5.gen Ryzenes Swift 3
Egy hónapon belül.
2. A gépre szánt összeg forintban?
Maximum 250 000 forint.
3. Felhasználás?
Hobbi programozás, film nézés, régebbi klasszikus játékok felújított változata pl. AoE2 definitive edition, Diablo 2 resurrected.
4. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Csak 14”, legalább full HD, matt, IPS.
5. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Hordozva sokat, de utazás közben nem használom.
6. Operációs rendszer?
Ubuntu vagy POP!_OS, de biztonság kedvéért a Win11 támogatottságát megtartanám.
7. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
Minimum 512 Nvme SSD, minimum 16 GB RAM.
8. Egyéb kívánság, speciális igények?
- A cél, hogy a gép driverei a lehető legjobban támogatott legyen Linux oldalról.Köszönöm szépen!
-
veterán
Sziasztok,
Mediamarkt akcióban bizonyos laptopokhoz ajándékkártya jár,
laptopvásárlás előtt állók a vételár mellett ezt is vegyék figyelembe!Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
memorix
aktív tag
Ha picit megemelnéd a keretet 270-299eft -ra akár ilyet is kaphatnál
Ezekkel sokkal boldogabb lennél ...pillanatnyi akciósak a készlet erejéig ....
Acer Swift X Ultrabook - SFX14-41G-R1B3
ASUS ZenBook UX325EA-KG761
Oled: érdemes erre is ránézni...ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED - Ryzen 5 5600H, 14, 512 GB, 16GB, Radeon Graphics
[ Szerkesztve ]
-
Alonso0180
tag
Hello!
[link]
16 GB RAM-mal. Ez a laptop ennyiért megéri? Valakinek tapasztalat vele? Vagy ennyiért van jobb is? Munkához, lájtosan gameeléshez, netflix.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz SeniorTilla #175906 üzenetére
nem lesz beégés.
ismerős 3 napon át adott statikus tartalmat full fényerővel a demokészüléknek. ott voltam, amikor fehér képernyőre váltott. 16X esetén.
nagyon keresve kb 2mpig nagyjából meg lehetett találni a korábbi tartalmat, de hallucinációval határosan. 2mp után semennyire. baromira nem életszerű példa, és még itt is tökéletesen vizsgázott az új kijelző.ha felrakod az asus drivercsomagot, pedig valami 10mp után lekapcsolja a kijelzőt, stb...
más gyártátechnológia van a telókra, TVkre, monitorokra, azt is tudni kell, ha ami egyiknél összejöhet, a másiknál nem biztos.
ezzel együtt van IPSes telóm beégve, és egyetlen OLEDem sincs beégve, amibő laz egyik 3 éves.[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
veterán
válasz bajnokpityu #175922 üzenetére
Figyelj, tegyük fel beég. Legyen. 3-4 évesen.
Én jellemzően 1,5 évesen cserélem a laptopjainkat, mindig garis gépet adok el, veszem a következőt. Már most nézem a következőt, kíváncsi vagyok, mik érkeznek. Nem csak én vagyok így, hanem sokan.
Hány % fog beégni?
Hány % első tulajt fog érinteni a beégés?
Szerintem nagyon kevesen lesznek...Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Almalito
csendes tag
Sziasztok!
1. Mikor?
minnél hamarabb, mostanában
2. Összeg?
kb 330k
3. Mire kell?
tanulás, munka (office, excel), néha játék, filmek
4. Játék?
néha játszanék 1-2 játékkal, fusson valahogy
5. Kijelző?
15,6 vagy nagyobb, IPS, FULL HD
6. Hordozás?
nagyon ritkán
7. OP?
Win 11
8. Tárhely, RAM?
256gb ssd minimum, 16gb RAM
9. Egyéb?
Intel proci és dedikált Nvidia GPU (megszokás), ha van ebben az ár kategóriában jobb teljesítményű AMD akkor eltudok ettől tekinteni
10. Új?
Igen, új legyen.Köszi.
-
veterán
válasz Alonso0180 #175921 üzenetére
Szia,
simán jó, vegyed megfelé!
Én 512/8 GB alapkivitelt venném, mert úgy látom a részletes leírásnál/termékvariációk, hogy 25.000 Ft-ért adnak 8GB ramot, meg 41.000 Ft a Windows.
Ezt én sokallom, de kinek-mi.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Alonso0180 #175921 üzenetére
Jó lesz.
-
veterán
válasz bajnokpityu #175922 üzenetére
3 nap az semmi
De tényleg fejezzük be, értelmetlen, mert nem olvastad el amit írtam.
Time Will Tell
cszs: ez az egész abból indult ki, hogy azt írtam, ha mjad lejár a gari, tele lesz a használt piac ezekkel az olcsó oledes gépekkel beégett kijelzővel. Ehhez még idő kell, és tuti, hogy sok embert fog érinteni, mert a technológia, amit most sz*rér h*gyér adnak, elterjed. Most bíztok a mindenféle szoftveres megoldásokban, de ha ezek nem működnek majd, akkor jön a nyafogás, hogy az asus milyen sz*r.
-
magpetergy
csendes tag
Sziasztok ismét!
Itt egy szűrt lista. Ezek közül ár/érték arányba jó lehet a 359.000 ft-os? Vagy teljesen mást vennétek? Csak mert kb 410-ért már ROG-ot is lehet kapni, de az előbb említettnek 100% sRGB 350 nites a kijelzője pl.
Ezeken kívül ezt a kettőt találtam még:
VivoBook Pro 5
VivoBook Pro -
memorix
aktív tag
válasz Alonso0180 #175930 üzenetére
-
memorix
aktív tag
válasz magpetergy #175929 üzenetére
attól függ mire szeretnéd használni
mennyire zavar a 16" méret
vagy inkább egy rogra van -e pénzed
mik a prioritások? -
veterán
válasz magpetergy #175929 üzenetére
Ezek között több okból is az Ideapad 5 pro a nyerő
Leggyorsabb ram
Legnagyobb fényerejű, nagy méretű/felbontású kijelző
Legnagyobb akku
Ryzen 6000 friss, nagyon jó integrált VGA-val
(én is azt venném, ha nagy laptopot keresnék)
Hátránya ugyanakkor, hogy ha a későbbiekben a 16GB ram nem lesz elég, nem bővíthető. Manapság bőven elég.
Nincs másodlagos SSD-slot sem, a benne lévő 1 db-ot lehet cserélgetni, illetve külső tárhely.
(ugyanezek igazak a Zenbookomra is. Szeretem)
82SN00BXHV a kódjaCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
magpetergy
csendes tag
válasz cs.zs. #175933 üzenetére
Kezdem elengedni a játék részét, mert tényleg szinte alig játszanék. Tulajdonképp hosszútávra kell egy olyan gép ami nem lesz lassú több év múlva sem.
Forrasztott RAM meghibásodása esetén a csere mennyire macera? Van ebből már valakinek tapasztalat?
Azt nem láttam, hogy nincs másik ssd slot, de számomra elegendő, mivel a fontos dolgokat (családi képek, videók, dokumentumok stb... ezeket szigorúan merevlemezen tarolom.memorix: mit értesz az alatt, hogy mennyire zavar a 16"? Nekem 15.6 kell legyen minimum, sokat használok excelt is pl, vagy esetleg ha egy filmet néznék nem túl jó a képarány?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz magpetergy #175935 üzenetére
Intelest-a RAM ugyanaz mindkettőben. Bár én a Radiumot kerülném még most is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz magpetergy #175937 üzenetére
A 6400 el van írva.
-
veterán
-
nagyúr
válasz SeniorTilla #175941 üzenetére
Költőin : de, igen. Én onnan sem vennék semmit még most sem.
Bár állítólag jobban odafigyeltek rájuk, már nem csinálják annyira gátlástalanul.[ Szerkesztve ]
-
jagofett
tag
Sziasztok!
Apósjelöltnek kellene új laptop, mert az előző felett eljárt a kor, és ebben kérném a segítségeteket.
1 hónapon belül
2. A gépre szánt összeg forintban?
275e, nagyon max 300e ha sokkal jobban megéri.
3. Felhasználás?
Általános otthoni felhasználás, office, videónézés
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem lesz játékra használva
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15.6, FullHD, IPS
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Minimálisat lenne hordozva, közben nem lenne használva
7. Operációs rendszer?
Nem gond ha nincs windows
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
512GB SSD, 16GB RAM
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Legyen tartós
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak újAmit kinézett magának: Asus X15EA i5-1135G7. Ez mennyire jó vétel? Ebben a kategóriában van ami jobbnak számítana?
Köszi a segítséget
-
memorix
aktív tag
válasz magpetergy #175935 üzenetére
Mind a kettő jó. Én talán az AMD -t venném. Az aku talán jobban birja. Az intel 12500H egy picit talán gyorsabb cpu mint a AMD 6600U , de több áramot fogyaszt az intel.
A 16" egy picivel nagyobb kijelző valakinek bejön valaki a kisebbet szereti. Ezért kérdeztem, hogy nem zavar-e. Ha nem zavar akkor jó vétel.
RAM ami forrasztva van nem lehet csak úgy cserélni. Szakszervizben tudnak elvileg forraszgatni. De legtöbbször alaplap csere van.
A SSD -t lehet cserélni benne. Másik SSD slot nincs. Külső SSD -t lehet rakni hozzá vagy felhöbe is lehet adatot tárolni. Vannak ingyenes helyek.... -
Pattanas
friss újonc
Hello!
Kb 320-340k-ért mi a legjobb teljesítményű gép?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
memorix
aktív tag
válasz Pattanas #175949 üzenetére
Szerintem ez keresed a kitöltött specifikáció alapján:
HECHT 750 BENZINMOTOROS ROTÁCIÓS KAPA
A munka gyerekjáték ezzel a "géppel".
Ha picit több paramétert adnál meg, hogy mit is keresel akkor biztosan pontosabb választ is kaphatsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest