Új hozzászólás Aktív témák

  • doriri

    csendes tag

    Sziasztok!

    Ezt a notebookot néztem ki: Lenovo IdeaPad 720s 15 81AC001EHV

    Grafikai munkákhoz, videovágáshoz, 3D modellezéshez, animáláshoz használnám, időnként játszanék is rajta, így fontos a jó videokártya (nem kell VR ready, de lehessen munkára használni). Szempont még az IPS kijelző, a szállíthatóság, hogy mindenképp SSD-s legyen, bővíthető legyen a RAM ha nem lenne elég. Ami még borzasztó fontos, hogy stabil, megbízható gép legyen, ne zörögjön, ne essen szét, ne forrósodjon, egyszóval jó konstrukció legyen.

    A gond az, hogy sehol sincs kiállítva, így nem tudok rajta benchmark tesztet futtatni a vásárlás előtt. Néhány héten belül szeretnék vásárolni egy notebookot, de így látatlanban nem merem megvenni. Jó lenne tudni valamit erről a konfigurációról, de az interneten még tesztek, review-k sincsenek fent, a gyártónak a honlapján sem szerepel ez a modell, mintha csak Magyarországon árulnák.

    Érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel a modellel, vagy tudna-e hasonló, de jobb ár-érték arányút ajánlani ebben az árkategóriában (árban mindenképp 400 alatt szeretnék maradni).

    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák