Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz maximilian4 #136345 üzenetére

    Tudod hány szó szerinti visszarendelés volt szériahibára Lenovonál üzleti gépeknél az elmúlt 10 évre kb., amit ismerek? Ha 7 ilyen volt az akkukon kívül ami szinte mindig van mindenkinél, sokat mondok.
    Tudod mennyi olyan hibát tudok, ami viszont előbb-utóbb besújt mindenkinél és vakszerencse kérdése mikor jön ki? Vagy 50-et az tuti. Ez csak az üzleti vonalon és csak én, akinek WS modellekre nagyon pici rálátása van/volt. Konzumerben meg hmmmm, ott amit akarsz minden van :B

    Stikában hegyekben álló lapok, módosított panelek, billzetek, hűtések ezekből tonnaszám van. Csak ezt neked nem köti senki az orrodra, mert ha kiszalad 100k egy gépből, azokat berendelni kicsit költséges, majd ha kihullik garizódik, utána meg már tényleg a durva dolgokat oldják meg, NV chip hiba, robbanós akksik, hámló retina panelek ilyesmik. A legszebb mikor a rev2-es kijelzőket is cserélgetjük 3 év után bizonyos gépekben, mert az is ugyanúgy kihullik :DDD Szóval garid legyen, lejárta előtt add el, vegyed a kövit. Vagy ha qrva jó gép szerezz alkatrészt hozzá, ha a kasztni biztos akkor belet meg panelt azt csók ;)

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák