- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősöm keres 250k-ig bezáróan játékra is használható lapost. Kijelző méret mindegy, op. rendszer nem kell. Mindenképp újban gondolkodik.Mi a legjobb választás amit még ebből a keretből ki lehet hozni?
-
vdaniell
újonc
válasz Tikakukac #110351 üzenetére
igen számomra talán ez az egy volt negatívum amit a tesztben olvastam a wifipanel.. bár talán azt egy külső usb vagy valamilyen jelerősítővel ki lehet váltani viszont egy rossz kijelzőpanelt nemigazán... ezt valaki cáfolhatná illetve alátámaszthatná. Az asus-nál talán még az i7-es processorra írták többen, hogy szükséges visszahúzni 95%-ra a melegedés miatt.
Félreértés ne essék, örülnék egy dell laptopnak, de egy gyenge minőségű ips panellel nem érzem úgy, hogy megérné.[ Szerkesztve ]
D
-
Tikakukac
titán
válasz vdaniell #110353 üzenetére
Kinek mi. Így, hogy 2 hétig gyakorlatilag egy téglám volt 315k-ért, nyugodtan mondhatom: ha a refresh gépek is ilyenek lettek akkor ennél a cégnél valami nagyon nem megy.
Van programozó barátom akinek G551-e van másik építős és dettó G551, 1-1 kijelzőcsere már megvolt ugyanúgy nyomja őket a fedlap. telisárga az egész körben. A hivatalos indoklás szerint: ez ilyen. Szerintem meg használni kéne a tolómérőt a béta gépeken és nem sorba adni így.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
vdaniell
újonc
válasz kamikasma #110348 üzenetére
egyébként a lenovo-ra nem reagáltatok, hogy milyen a garanciától elvonatkoztatva(mert hát nem az a cél, hogy mindenképpen garanicális ügyintézést szeretnék...)
a mellékelt gépet ajánlotta a laptopszalon, ami ár/érték arányban valóban jól hangzik (a hűtést cáfolják, hogy ne lenne megfelő benne)
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/lenovo/Lenovo_Y700_15ISK_Intel_Core_i7_Quad_Core_6700HQ_4GB_1TB_NVIDIA_DOS_Fekete_80NV00F0HV_19707.htmlD
-
Tikakukac
titán
válasz vdaniell #110356 üzenetére
Kocsira se köss biztosítást, mert az sem törni van, de azért nem rossz dolog szerintem ha összegyűrnek. Na ugyanilyen hülyeség amikor egy olyan gépnél ne számítana a gari, amiben lassan minden integrált és 1 lapon van, garin kívül pedig az ára a géped fele.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
vdaniell
újonc
válasz Tikakukac #110357 üzenetére
Nem kicsit sarkítás amit írsz, mivel az hogy valaminek lassabb a garanciája, számomra nem azt jelenti, hogy nincs vagy hogy jó magyar szokás szerint visszadobják. -merthogy ha jól értettem az aggodlamakat amiket olvastam, pusztán arról van szó, hogy lassab illetve akadozik. Ezt nem a lenovo védelméáre írom, de talán ez így korrekt. Engem az érdekel, hogy ettől elvonatkoztatva a gép maga tartosságában, minőségében(anyag, ház, zsanér, kijelző, hw...), összeszerelésben... megállja e a helyét vagy mindenképpen felejtős.
D
-
parandroid
félisten
válasz Tikakukac #110357 üzenetére
Engem is érdekelne a kérdés pedig. Németországban élek, hajlamos vagyok bízni abban, hogy normális garanciális ügyintézést kapok, különösen, mert nagy divat itt opcionálisan a termék árának ~10%-áért 4-5 évre felbővíteni a garanciát minden valamirevaló elektronikai üzletben. Páromék munkahelyén keresnének viszonylag olcsó, 15" körüli gépeket nem túl intenzív napi adminisztrációs munkára, első körben a Lenovokat néztem én is, nekem egy G50 élőben próbálgatva semmivel nem tűnt szarabbnak, mint akármelyik kategóriatárs ebben az ársávban. Szóval a garancián kívül mi a gond az alsókat Lenovo cuccokkal, amiben mondjuk egy hasonló áru HP Pavilion, Asus, Acer, vagy Fujitsu elveri? Hogy Mediont, Akoyát, és egyéb itt kapható kvázi noname cuccot ne is említsek... 300-400 EUR között nyilván nem lehet csodát várni sem minőségben, sem anyaghasználatban, de még hardverben sem, viszont ha egy gépet zárt irattároló szekrényben tartanak, és csak arra a napi pár órára kerül elő, amíg elvégzik rajta a szükséges napi adminisztrációt, és van benne egy i3, meg 4GB RAM, akkor igazából nagyon mellélőni érzésem szerint úgysem lehet, és a bölcsek köve A514 sem fog atomvillanásként kimagaslani a mezőnyből.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Devily
tag
válasz vdaniell #110358 üzenetére
A kérdőívben azt mondtad, hogy munkára használod a gépet.
Meg tudod engedni magadnak azt, hogy meghibásodás esetén több hétre (hónapra) munkaeszköz nélkül maradj? Kifizetnek neked egy havi fizetést úgy, hogy nem tudod elvégezni a munkáidat?
A szerviz nem ad neked cseregépet a kiesett időtartamra.Friss személyes tapasztalat Lenovo szervizzel kapcsolatban:
Lakótársam laptopja került be január első hetében.
A kivizsgálásról múlt héten jött visszajelzés. Ez gyors naptárra nézés után 7 hét. és ebben csak a bevizsgálás és a hiba megállapítása van benne. (beleömlött némi pezsgő, szóval ez egyébként nem is volt titok)
Ez után jön(ne) még az, hogy megrendelik az alkatrészt és beszerelik. Ez újabb 2 - X hét. X valószínűleg nagyobb.Még mindig úgy gondolod, hogy megéri?
-
Tikakukac
titán
válasz vdaniell #110358 üzenetére
Nem jól olvastad.
Ízlés szerint válogass:
-fóliás gép bemegy, horpadtan atomkarcosan jön vissza
-nem jön vissza
-nem találják aztán majd valamikor meglesz
-a nálad töltött idő és a gariban lévő idő megegyezik
-fogalmad sincs mikor mi történik, nem érsz el senkit.Na akkor sarkítsunk. Engem az nem érdekel ki mennyire bírja a szerencsejátékot, egészen addig amíg kapok 1 héten 1 ilyet, nem fogom őket ajánlani felőlem fenyegethetnek meg perelhetnek is bárhonnan.
peterkeT:
Kint nem tudom mi van, nagyon ritkán jönnek cimbik kinti sztorikkat vagy keresnek meg priviben ilyenekkel. A billzetet mindenképpen topra raknám, na az izmosan tud kinézni, Y-ban úgy tud kopni mint Asusban a billzet és akkor teliben világít a gomb. Elég érdekes, alsóbb szinten meg úgy hullámzanak a drágák, hogy rendesen félre tudsz ütni. De én csak azt mondom amit én tapasztalok, ha valaki másképp látja vegyen nyugodtan belátása szerint, az ő pénze nem az enyém.
Itthon közbeszerzés is alsóbb Lenovo meg Acer gépekre szokott beütni. Anyáméknál a 3 gépnek már véres a torka, már csináltam a saját gépének bizti mentését, nyáron ott kitörik a kijelző, ezt írásba is adtam és elraktam a kis fiókomba ledátumozva.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Melyiknek lehet jobb a kijelzője? Dell 5558 (FHD), vagy HP 450 G3 (FHD)?
Minden tesztben panaszkodtak a Dell alacsony fényerejére (csak 175 cd/m), ami bajos lehet, ha besüt a nap az ablakon, és lehet, hogy kilövi az IPS előnyét. Ha csak a kijelző számítana és semmi más, akkor melyiket vennétek? Esetleg valami alternatíva ebben a 200 ezres árkategóriában?
-
Casanova*
veterán
szasztok! 150-200 ezerért milyen laptopot ajánlotok munkára?
mire használnám: videó klipek készítése,videóvágások,zeneszerkesztés,stb. ssd legyen! i5 proci elég vagy i7 proci kell?[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Khelben
nagyúr
válasz Brandynew #110362 üzenetére
A Dell-nek sokkal jobbak a színei és a kontrasztja. Inkább behúznám a függönyt, mint hogy TN-t bámuljak... A Fujitsu A555G kb. hozza a Probook strapabíró házát és a Dell jó kijelzőjét.
(#110363) Casanova* : az összefoglalót töltsd ki légy szíves.
(#110358) vdaniell : ha a Lenovonak lenne a legjobb garanciája, akkor se lenne ajánlott a G-B sorozat, de még a Z se nagyon. A Z510 még jó volt annó, azóta csak romlanak.
[ Szerkesztve ]
-
Maotun
őstag
Tisztelt Gazda! és szakértők!
Fiamnak kellene húsvétra egy notebook:
260.000 ft a keret
Felhasználás: irodai programok, programozás tanulás szintjén kevés játék
SW Battlefront 1080p medium-low
15" 1080p matt lehetőleg ips
A gép is járna iskolába....
Win 10
500Gb-1000Gb HDD + jó lenne 128Gb ssd az oprendszernek, elvétve még szükséges a dvd meghajtó de ez külsőleg is megoldható...
Bírja a strapát rendszeres karbantartás mellett, legyen bővíthető időtálló 4 évig
új gépet szeretnék.
két jelölt van:
[ACER Aspire V5-591G]
vagy:
[Asus Rog G55JW]
vagy ha van jobb vétel a kereten belül szívesen veszem a tanácsot !
Üdv! -
Khelben
nagyúr
válasz Maotun #110367 üzenetére
A keretedből a legjobb vétel az Asus G551. De strapabíró anyagok híján se az iskolába hordozást nem fogja tolerálni, se 4 évig nem fogja bírni. Újabb játékok már most sem fognak fullon menni rajta, 1 év múlva már csak minimumon, 2-3 év múlva meg már el se indulnak. Programozásra a billentyűzete nem túl jó. Ha lemondana a játékról, akkor egy használt Dell E7440-nel pl. sokkal jobban járna.
-
Brandynew
őstag
válasz Khelben #110364 üzenetére
A függönybehúzástól tekintsünk el, mert akkor akár Lenovo is lehetne ("inkább nem mozdítom meg"). Látta valaki a saját szemével a Dell 5558 kijelzőjét bekapcsolt állapotban? Múltkor néztem MM-ban, de pont nem volt. Szerintem van az a pont, amikor az alacsony fényerő annyira rontja a láthatóságot, hogy egy magas fényerejű TN-en jobb lenne dolgozni.
Egyébként az A555G tesztben ezt írják: "The greatest criticism is reserved for the disappointing screen."
Nem is csoda, az átlagos fényereje még a Dell 5558-nál is alacsonyabb, van olyan pontja, ahol csak 164 cd/m. Dell 5558-nál még az sRGB-t is hiányolom.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Brandynew #110369 üzenetére
Látta valaki a saját szemével a Dell 5558 kijelzőjét bekapcsolt állapotban?
Egy tucat megvolt kb.
alacsony fényerő annyira rontja a láthatóságot, hogy egy magas fényerejű TN-en jobb lenne dolgozni.
Nem tudok elképzelni olyan TN-t notiban amit akármilyen fényerővel is inkább tolnék, mint 10%-on a moncsimat.
Nem is csoda, az átlagos fényereje még a Dell 5558-nál is alacsonyabb, vagy olyan pontja, ahol csak 164 cd/m.
FHD IPS? 1 hónapig használtam, ha ez a fényerő kevés, akkor van egy remek hírem: lehet 500k-ért outdoor panelt venni. Ott valami el lett nyesve.
-
Brandynew
őstag
válasz Tikakukac #110370 üzenetére
Meggyőzhető vagyok... szeretném a saját szememmel látni a Dell 5558-at, majd talán jövőhéten lesz a MM-ban.
Tényleg, létezik valami laptop kijelzőre ráilleszthető árnyékoló? Nem nekem kell a laptop, de gondoltam hasznos lenne, én az asztali PC-m monitorán használok ilyet (pixel szintű képszerkesztésnél kell).
-
Tikakukac
titán
válasz Brandynew #110371 üzenetére
Meggyőzhető vagyok... szeretném a saját szememmel látni a Dell 5558-at, majd talán jövőhéten lesz a MM-ban.
Meg akkor kell valaki aki engedi, hogy lekapcsoljátok a villanyt és rendes fényt rakjál oda. Neonnál meg random világítással ne akarjunk kijelzőket nézegetni főleg elqrt színprofillal. Olyanok vannak néha, lefordulok a székről.
Biztos van árnyékoló, notiban nem tudom van-e olyan panel amiért tennék fel árnyékolót. Asztalimra sem teszek, pedig annyiba volt a monitor mint egy 5558. Nem a panel, hanem a komplett noti.
-
spyduck
nagyúr
Asus G551VW - "Skylake" visszatért a TN kijelzőre. Viszlát IPS
-
Kowi84
aktív tag
Erre valaki?
-
Kowi84
aktív tag
válasz Mikulásbá #110381 üzenetére
Azért annyi kérdést nem hagytam megválaszolatlanul...
A teljesség kedvéért:
1. Mikor?
1 hónapon belül
2. Összeg?
250K
3. Felhasználás?
Netezés, filmnézés, a lehetőségekhez képest játék.
4. Játékok?
Nincs konkrét. A kerethez képest a lehető legjobb grafikai teljesítménnyel bírjon.
5.Kijelző?
Mindegy
6. Hordozás?
Minimálisan lesz hordozva, de menet közben nem lesz használva csak a "végpontokon"
7. Op. rendszer?
Nem kell ré.
8. Tárhely, memória?
Ha esetleg belefér az SSD az nem hátrány. 4 GB minimum max. 8 de nem létszükség, azon későbbg is lehet alakítani
9. Egyéb?
nincs ilyen
10. Új vagy használt?
ÚjRemélem így már konkrétabb
-
Bozek
nagyúr
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1-2 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
160.000 (max. 200.000)
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén)
Fotószerkesztés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15,6", matt
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
ritkán
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Mindegy
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
1 TB
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
-
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
új -
Casanova*
veterán
válasz Khelben #110364 üzenetére
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 hónapon belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 150-200 ezer ft.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén) fotószerkesztés, renderelés, tervezés,videóvágás.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? no game! semmi játékra nem kell.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? ips, matt, fullHD
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? kocsival lesz hordozva. súly,méret nem számít.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) windows 8,1-10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? kell optikai meghajtó,ssd. 1 tb hdd.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) jó webkam és usb3.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) csak új gép!!!"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
pproppeller
újonc
Sziasztok!
Minél hamarabb szeretnék notebookot venni, egyetemi munkámhoz kell. Játszásra nem szeretném használni, csak tanulásra. Gépészetet tanulok, ahol 3D-s modellezős-tervezős programok is előkerülnek. A fő szempontjaim a megbízható, sem belül, sem kívül éveken belül el nem használódó gép. Vezetékes nettel használnám. Összegnek 120-160 000 HUF-t szánok rá (kettő között az irányár). Utazás közben is használnám ritkán, a kényelmes kezelés is egy szempont a részemről. Jelenleg az Asus X555LB-XX026D, Acer Aspire E5-551G-T6Q7 és a Lenovo IdeaPad Z50-75 között vacilálok, persze ha tudtok jobbat, szívesen meghallgatom. A segítséget köszönöm! -
Zsolt_Nagy
csendes tag
Sziasztok! Sürgősen laptopot kellene venne. 260 ezer Ft a max amit szánni tudok rá.
Ami fontos, hogy játékra, azon belül is szimulátorozásra (iRacing), illetve egyetemi teendőimhez, főleg modellezésre (Catia, ProEngineering SolidEdge) használnám.
A kérdésem főleg az lenne, hogy link ezt megérné-e megvennem?
Mit lehet tudni erről a laptopról? Hűtés terén megbízható? Bírná a fentebb felsorolt dolgokat?Előre is köszönöm!
-
_Berci_
aktív tag
válasz Casanova* #110388 üzenetére
Szia
Menjünk sorba (200K max és új):
Fotószerkesztés, renderelés, tervezés,videóvágás.
- Ha ennyit szánsz rá akkor lehetne, mondjuk Asus "K" széria vagy Dell 5558-as pl
ips, matt, fullHD
Szűkült a Dellre kb 205k (ez még belefér gondolom) FHD, IPS, Matt, i5, 8GB nem profi munkára való, de azért használható
windows 8,1-10 Ha legyen rajta akkor 0 a készlet, ha támogatás kell marad a Dell 5558
kell optikai meghajtó,ssd. 1 tb hdd. Itt minden bukott sajna ilyen gépekbe nincs m.2 sata így bukta az ügy, max külső ODD
(új gépeket még nem nagyon szedtem szét, így lehet, hogy tévedek)Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!
-
_Berci_
aktív tag
válasz pproppeller #110391 üzenetére
Nem Neked írtam
Nézd meg kinek ment a válasz[ Szerkesztve ]
Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!
-
_Berci_
aktív tag
válasz pproppeller #110389 üzenetére
Szia
Nem győzzük hangsúlyozni az Összefoglaló-t
Leírtak alapján Fuji A514 az bírni fogja pár évig a többiekkel ellentétben[ Szerkesztve ]
-
_Berci_
aktív tag
válasz Zsolt_Nagy #110392 üzenetére
Szia
Neked is javasolom az Összefoglaló-t!
Maga a gép nem rossz, csak a hely az
Ez lehet, h elkerülte a figyelmed: Billentyűzet: Nemzetközi billentyűzet (Magyarán Angol, Német, Francia, Zulu, Kinai, vagy vmilyen karakter kiosztás, de biztos, hogy nem magyar)
Ebből adódóan a gari kb -1 nap!Itt több, de legalább korrekt cég
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt_Nagy
csendes tag
Az előbb ezt nem töltöttem ki, most pótlom
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Minél hamarabb. Előző laptopom meghalt és egyetemi dolgaimmal haladnom kellene.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
260 ezer Ft (Max)
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén)
Tervezés, modellezés (Catia, SolidEdge, Proengineering)
Játékra is használnám, főleg egy program érdekelne, az pedig az iRacing. (szimulátor)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
iRacing, nem fontos a full grafika, a lényeg, hogy közepes/magas grafikai beállítások mellett egy stabil FPS szintet (80+) produkáljon.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
nem fontos
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Kollégium és otthonom között hordoznám, de utazás közben nem használnám.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
nem kell
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Ram legalább 8Gb, lehetőség szerint 128GB vagy több SSD, de túlélem ha nem kerül bele
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
újat szeretnék, de meghallgatom a használt ajánlatokat is. -
_Berci_
aktív tag
válasz Zsolt_Nagy #110397 üzenetére
Először is Köszönöm, hogy kitöltötted!!!
emagon amit linkeltél, a furán olcsó kategóriába tartozik... magyarán vmi nem stimmel vele!
Jelen esetben simán lehet "kamionról pottyant" változat is, de az viszont majdhogynem biztos, h garit kb felejtsd el! A nem magyar billentyűzetről ne is beszéljünk
bár ezek a szempontok egyén függőekA keretig kb ami befér az a Ipon ajánlata, igaz 10k val túllóg a kereten, meg "butább", de legalább biztos forrásból van!
Őszintén nem ismerem a iRacinget, de a gépigényeknél láttam, h i3/i5i/7 öö most akkor melyik is???
De a vga már többet segített mert írták, h nVIDIA 2×× s legalább 1 GB rammalEz a gép ezeket tudni fogja, szerintem nem rossz választás
-
Lasersailing
senior tag
válasz Brandynew #110369 üzenetére
Szia,
A Fujitsuval kapcsolatban:
Szerintem Te ezt a cikket olvastad:
[link]De ez nem az A555G-nek, hanem az A555-nek a tesztje! Magyarán ez nem az IPS paneles, hanem a TN paneles, 1366x768 pixel felbontású verzió (ez utóbbit írja is)
(1 hónapja vettem A555G-t ez a cikk engem is elbizonytalanított, amíg a fentiek nem estek le nekem...)
Én úgy gondolkodtam, hogy minden másról jót ír ez a cikk is (meg a fórum is), a kijelző meg élőben "tetszett", akkor jó lesz ez a gép.
Jó lett
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest