Új hozzászólás Aktív témák

  • World-Soft

    senior tag

    válasz Chaser #106925 üzenetére

    Köszi.
    Szerintem leszállok a témáról, mert már olyan irányba megy el, amerre nem kéne. (az én elvárásaimat megtartom magamnak, jogos. az kit érdekel. bocsi.)
    Én köszönöm az eddigi segítségeket.

    És amit írsz is nem arra vagytok, hogy ha látok valamit akkor midig 2 percenként rákérdezzek itt.
    De talán feltűnt, hogy nagyon nem is akartam. Nem véletlenül próbáltam végig szériákra, szériarészekre kilyukadni, mert sokkal kézzel foghatóbb nekem (pl. fogtam, hogy Asus és X-el kezdődik, azt meg se kérdezzem).
    Nekem így lett volna kézzel foghatóbb: pl. Dell 5558 régi szögletes házú ilyen meg olyan, de az új színes kivitel, már ezt meg abban gyengébb, vagy másabb (gumiréteg), vagy ebben abban jobb. De azon belül ha IPS, akkor nagyon nézd meg, mert ez meg az szokott lenni. De megértettem ilyen nincs.

    Amit most kérdeztem az pl. azért kérdeztem, mert fogásra kinézetre nekem jónak tűnt. És azt a másik 70 gépet nem is kérdeztem meg amiket még láttam.

    A HP-ról meg annyit tudok, hát nem...
    De hogy azért, mert a vagy 4 sorozat valamelyikében van hibás széria (pl. zsanér gond), vagy tényleg sokaknak tönkremegy, stb., vagy csak azért, mert nincs információ...

    És látod hallgatok is rátok, mert nem mondok hülyeséget. A A514-at is megnéztem, és látom egyben van jó párhoz képest (de nekem az is nagyon hajlott). De a nézett HP-t is ugyanúgy egyben láttam, hasonló kiépítés és ár mellet, de elsőre masszívabb házzal.
    Ezért próbáltam infót szerezni, hogy hátha mondjuk azért csalóka, mert mondjuk a zsanér vagy a hűtés miatt sokaknak volt baja. És akkor mit sem ér hogy masszívabbnak tűnő a ház, ha mondjuk van egy nagyon gyenge pontja amit csak használat alatt derül ki. (lásd cserélendő gép: egyszerűen a zsanéroknál nincs az a módszer amivel meg tudnám akadályozni, hogy ne csavarodjanak ki a csavarok állandóan)

Új hozzászólás Aktív témák