Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz VMatteo #48153 üzenetére

    1,5 évig kerestem az első laptopom.
    Szintén alsó hangon 1 éve kerestem egy jó állapotú használt x200s-t. Előtte pedig egy jó fél év ment el arra, hogy megtaláljam a tökéletes típust. Szóval nem, én sem csak úgy dobom ki a pénzt. Tudtam mire kell, miből áll majd a használata, voltak konkrét számaim meg adataim, minden héten feltúrtam azt a 2-3 boltot ami jó volt akkoriban. Egyszer beakciózták a gépet 210k-ról 190k-ra, és már nyomtam is a shopping gombot.
    160k környékén pedig nem sok minden van. Kell-e dVGA vagy sem? Ez már kilőtt egy csomó mindent, de előtte az árkeret meg főleg. Új vagy használt? Megint kilőttünk egy csomót. Ha mindent tudnál pontosan, és éreznéd, hogy igen most ez kell, vagy csak a szokásos emberi mohóság mondatja veled, hogy kell a nagyobb proci vagy bármi, egyszerűbb lenne. De tényleg.
    Vegyél elő egy lapot. Írd rá mit szoktál csinálni. Alá esetleg, hogy mi várható (itt reálisan, azért varangyból sem lesz dalos pacsirta) és ezt írd fel ide. Ráfaragunk valamit. Csak a csiki-csuki játék megy, ameddig ez nem konkrét

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Aktív témák