Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz Imy #34172 üzenetére

    Ezt a legtöbb gépnél meg lehet csinálni, hogy szerzel bele keretet, csak könnyen előfordulhat, hogy csúnya lesz, mert az ODD a gépnek az oldalsó falát is képezi.

    Miért nem jó az amúgy, ha a HDD és az ODD marad a seggén, és pluszba jön melléjük egy mSATA SSD? :) Egyetlen jó válasz, amit elfogadok, hogy már megvan az SSD :) Egyébiránt megúsznád a szerelést, a keretvásárlást, illetve nem tudom, hogy melyik gyártónál tartozik az ODD a CRU-k közé (felhasználó által cserélhető alkatrészek).

    0805: G570-nél ezért az árért nem találsz jobbat. Fogyasztása a teljes gépnek wifi-vel, közép fényerővel max 15W lehet. Nem tudom, hogy tiltottak-e le ebben a prociban energiagazdálkodási funkciót, mert ha nem, akár 10W-ból is elmehet az egész gép. Terhelés hatására ez természetesen nőhet, de ha csak nem 100%-on gyötörsz mindent, akkor 20-25W fölé nem fog menni.

    donatel: árcsökkenésre forint erősödés miatt majd akkor lehet számítani, ha új szállítmány érkezik, amit már az új árfolyamon rendeltek be. (Többet én nem tudok, nem vagyok én boltos... Kérdezd polip-ot :) )

    Boci_83: mennyit szánsz a gépre? Esetleg használt is jó?

    juhzo: ha van raktáron, akkor előző napon délután 2-ig kell megrendelned, és másnapra jó eséllyel már házhoz is viszik. (Nekem még így működött :) )

    SimS: linkelnéd azt a HP-t? :B Magyar gépről van szó? :) Nézz utána amúgy, hogy a programod használ-e videokártyát, mert ha igen, SOKKAL többre mész az erősebb kártyával, mint az erősebb procival.

    strin: amit használsz program, az használ videokártyát? Ha nem, akkor nézd meg EZT :) - memóriát olcsón lehet venni :)

Aktív témák