Aktív témák

  • sketchifun

    senior tag

    Mostanában a közeli számtech-shopban ért egy kis öröm.
    Láttam, és mivel a tulajjal jóban vagyok, használhattam egy PackardBell gépet.

    Élőben még szebb a fa minta a burkolaton, és nagyon elegáns. A kijelzője egy alsó-középkategóriás Acer-hez képest egyáltalán nem borotválkozótükör, de nem matt. Gépeltem már szigetes billentyűzeten. A PB-be is az van, csak a sarka nincs lekerekítve. És meglepő módon, egyetlen egyszer sem ütöttem félre. A gép érezhetően nem melegedett, a csuklótámasz is kényelmes volt. A Tapipad is nagy, és kényelmes, a gombok nem hangosak, és jó a nyomáspontjuk is. Picit fájó pont, hogy ugyan a zsanér bombabiztosan fogja a kijelzőt, az mozgatás hatására el kezd hintázni. A gépet egy ponton fogva is meg lehet emelni, nem nehéz akkuval, nem recseg/ropog. A csatlakozók elhelyezésével nagyon meg voltam elégedve, pont úgy vannak, hogy kényelmes.

    Hardveresen picit féltem tőle, hogy nem hozza azt a teljesítményt, amit várok. Ehelyett olyan teljesítmény-élményt kaptam, amit a nála sokkal drágább PB-től várnék el. Hihetetlenül gyors, reagál mindenre. A tárterület is éppen megfelelő.

    Tehát mindazok ellenére, hogy sokan nem ajánlják az 1 év, nem bővíthető garancia miatt, nagyon elégedett voltam a géppel. Már egészen biztos, hogy ezt a gépet veszem. Jó anyaghasználat, sokkal nagyobb teljesítményt hoz, mint amit vár az ember, olcsó.
    A megbízhatóságról nem nyilatkoznék, 2 órát használtam a gépet.

    Tehát, aki azon az elven van mint én, akkor biztosan nem fog csalódni:
    Aki mer, az nyer.
    (Most kb igy nézek ki: :DDD)

    Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán

Aktív témák