Új hozzászólás Aktív témák

  • H.Gabe

    csendes tag

    Sziasztok. :)

    Monitorcsere előtt állok és elbizonytalanodtam.
    ha lehetséges, mindenképpen 31-32 inches kijelzőben gondolkodom, mert munkához és filmnézéshez egy fokkal jobb, ha nagyobb, viszont játszani is szoktam -elég sokat-, és szerintem a jelenleg használt 2070-es kártyám az újabb játékoknál, valamint a később megjelenők esetében, 1440p-ben nem valószínű, hogy akár a 60FPS-t is tudná tartani, nemhogy fölötte, vagyis a 144Hz-es kijelzőket tulajdonképpen nem tudom kihasználni ebben a felbontásban.
    Emiatt elgondolkodtam a 1080p-ben, pl, MSI Optix AG32C, AOC C32G1, viszont évek óta olvasgatom, hallom, hogy ebben a méretben a 1080 kevés, homályos, fakó, pixeles, egyebek.
    (HDMI-vel kiküldtem TV-re pár játékot, ott nem volt zavaró, de azt is tudom, legalábbis leírások alapján, hogy azért a TV és a monitor között van egy kisebb szakadék.)

    Szóval a kérdésem az volna, hogy, hogy érdemes 31-32 inch környékén 1080p-ben gondolkodni, vagy tényleg annyira rossz a kapott minőség, hogy nem éri meg?
    (Munka közben lustán könyökölök néha, ilyenkor a búrám 30-40 centire lehet a kijelzőtől, vagy talán annyi se, ha játszom, akkor hátradőlve olyan 95 centire lehetek kb.)

    A válaszokat előre is köszönöm. :)

Új hozzászólás Aktív témák