Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Tyrel #97235 üzenetére

    Én is az Oázisban vettem és kértem pixel garanciát is. Jól is tettem, mert az első példány rögtön tartalmazott is egy halott pixelt. Ott a boltban rögtön ki is cserélték.

    Az über szívás ezzel az, hogy a hajamra kenhetem a pixel ganciát, ha egyszer nem az Oázis szervizeli a monitort, hanem lényegében hozzájuk be sem fut, hanem megy az Acerhez. Tehát a legrosszabb eshetőségben történhet az, hogy fizettem felárat a pixelgaranciáért, hogy olyan monitort vigyek haza, ami nem pixeles, majd a végén lesz egy monitor, ami esetleg pixeles és senkit nem érdekel.

    Amúgy "bíztató" a történeted, remélem én nem járok így. Bár már az is egy kockázat, hogy pixelhiba mentes, de brutál bevilágítású monitort adnak helyette. A jelenleginek nem rossz a bevilágítása, de van itt fórumtárs, akinek kb a vállalhatatlan kategória, ugyanezzel a típussal.

    pokers: Nekem egy LG monitorom volt kb 11 évig és hibátlanul üzemelt. De nekem, mivel játszom is, fontos a 144 Hz és fontos, hogy ne 4K legyen, szóval kiesik az általad választott.

    Nagyon "jó" manapság monitort keresni.

Új hozzászólás Aktív témák