Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz etejedu #76199 üzenetére

    Szerintem simán az LG. Nemrég írtam róla egy pár sort, nem "túlságosan" technikai szemszögből, ha érdekel, olvasd el.

    Az AOC csak párezer forinttal olcsóbb, annyi plusz, hogy FreeSync és Szokol-hangszórok, ellenben a színei rosszabbak és előfordulhatnak vele ilyen-olyan gondok (főleg FW-vel kapcsolatos, bár úgy tudom, nagyrészüket már javították). Ahogy utánamásztam, azzal szembesültem, hogy a felhasználói tapasztalatok nem egyöntetűek, nincs egyértelmű konszenzus, hit or miss; vagy bejön vagy nem.
    Egy normálisabb teszt.
    Sokáig én is ezt akartam venni, mert szimpatikus volt, hiszen papíron kellemes, sok csati, multimédia, remek response time, FreeSync, értelmes talp, ez kb. a legolcsóbb - viszont néhány hosszabb thread átnyálazása és 3 hónap huzavona vergődés (:DDD) után úgy döntöttem, hogy inkább kihagyom, biztos, ami biztos.

    Az ASUS is egy jó kis moncsi, vannak extra dolgok, mint pl. 3D, hangszórók, jópofa ASUS OSD-cuccok (Asus GamePlus). A 3 közül a legdrágább, a másik kettőhöz viszonyítva kevesebb bemenet.
    Sok quaker használja, ellenben 2013-as modell és még PWM-es, így van villódzás; az arra érzékenye(bbe)knél tartósabb használat folyathatja a szemet és / vagy fejfájást indukálhat. A magam részéről főleg emiatt tettem le róla.

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák