Új hozzászólás Aktív témák

  • csige791

    tag

    BenQ XR3501 Tapasztalatok.

    Köszönöm mindenkinek a segítséget, viszonzásul röviden összefoglalom a monitorral kapcsolatos érzéseim, kb két hetes használat után.

    Elsőre nem tetszett, de leginkább azért mert nagyobb mint gondoltam, és hozzám elég közel van a monitor (kicsi az asztalom mélysége a faltól)
    De kis buherával megoldottam, hogy messzebb legyen és pár nap alatt megszoktam. Játékoknál viszont közel húzom mert jobb a feeling. A pixel távolság tényleg nagy ezen a felbontáson ekkora méretben, ez is feltűnt elsőre az előző monitoromhoz képest.
    Összefoglalva. Elsőre nem tetszett, de most már tetszik, eleinte el is akartam adni, de pár nap után már ki nem adnám a kezemből. Fényereje brutális, színek szépek, ezekben agyonveri az előző dell monitorom. Kicsit nehéz volt megszokni, hogy felesleges teljes képernyőn böngészni a neten mert túl széles, már ezt az posztot is ablakban írom, de ez ugye nem monitor márka függő hanem a 21:9 miatt van.
    Ami nagy hiba, hogy magasságban nem állítható a a talpa, és alapból elég magasan (1.5 PostIt-re van a keret alja az asztaltól) Elsőre ez is zavart, de eddig legalacsonyabbra volt állítva a székem, most feljebb ülök és így jó. Gondolkozom, hogy veszek hozzá, falra szerelő mókát,ami állítható minden felé.

    Én boldog vagyok vele, és ez a lényeg, a hibái (pl állvány) pedig kis kreativitással orvosolhatók.

    Edit:
    Ezekkel a beállításokkal használom

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák