Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz KüLÖNc #73662 üzenetére

    Nehéz kérdés... Megjelenítő vagy grafikai részletesség? Pl én megnézném, hogy 2560*1080-on mennyire kéne butítani egy Witchert, RX480-on, hogy még tartsa a smoothságot. (Az is fontos kérdés, hogy kell-e neked 60 FPS!)

    Nekem sikerült némi kompromisszummal megoldani a VGA-t és a monitort is egyszerre. ...de ha váltanál majd úgyis VGA-t (1070 vagy Vega tavasszal), akkor simán megérheti most ez a nagyobb megjelenítő "látvány".
    Szerintem gamingre impresszív ez a 27 col / 34 col 21:9...FHD de csak akkor ha megfelelő távról tudod nézni, és nem látod pixelesnek. Ezt élőben kell megnézni. MM vagy Oázis pl. Nekem ez a pixelsűrűség határeset, de még simán szokható.

    Amúgy 150-es keretből én már gondolkoznék egy nagyobb méretű 16:9-es 1440-es monitoron is, főleg hogyha Vega vagy 1070 lesz alá. Az a kettő elég ütős setup lenne már.

    Pl én ezt csináltam.: Iponban elég jó a kereső, beállítod a kívánt tulajdonságokat és megnézed mi jön ki 150K-ből. Rákeresel a típusjelzésre itt, keresel klföldi teszteket...aztán megnézed élőben is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák