Új hozzászólás Aktív témák

  • Tyrel

    őstag

    válasz Fülig Jimi #70670 üzenetére

    Nem zavaró nálam sem. Nagyon homogén felületeken látható, de idővel hozzá is szokik az ember szeme. Mondjuk nekem magát a monitor méretét is volt vagy 3-4 nap megszokni, eleinte mindent húzkodtam kissebbre meg középre, annyira furcsa volt hogy olyan nagyok a távolságok.
    A színbeállításokkal meg a gammával is szórakoztam sokat, de igazán a monitor gyári profiljain ill. a hozzájuk tartozó fényerő és kontraszt mellett nincs ezekkel gond. Csak - ahogy írtam - úgy veszem észre hogy a VA panel színeinek élénkségét a fényerő-kontraszt páros sokkal jobban befolyásolja mint egy IPS esetén, én meg így félhomályban töltöm a napjaim, most is épp 8/100-on van a monitor fényereje... ezért kellett megpiszkálnom.

    Az utóbbi két estét meg épp a Battlefield 1-el töltöttem ezen a monitoron (nyilván ott nem a sötét profillal használom), hát... kurvajó! :D Mondjuk a BF1-ben ugye nincsenek olyan nagyon sötét, nagyon kontrasztos helyek mint egy horror-fps-ben, de így abszolút semmi szellemképesedést nem tapasztaltam benne. Input lag se érződik rossznak (na nem mintha értenék hozzá), tök jó.

    Egyébként én is úgy jutottam a 32"-ig, meg az ívelt 21:9-es kijelzőkről is nagyjából azzal beszéltem le magam, hogy a nap nagyobbik felében én is dolgozok rajta, konkrétan egy Visual Studio-t bambulok naphosszat, és arra ez a 16:9-es síkképernyős megoldás jobb, mellette meg a játékokban nem éreztem a 21:9-nek akkora hozzáadott értékét hogy megérje.

    [ Szerkesztve ]

    Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák