Új hozzászólás Aktív témák

  • HerrKiss

    tag

    Sziasztok!
    Monitort szeretnék venni, egyből kettőt is.
    Az egyik kiszemeltem: Philips 224E5QDAB
    Ez a gyerekeké lenne, egy P4 3200-as gép, MSI 6600 GT videokártya hajtaná meg. Néhány egyszerűbb, régi játék lenne rajta használva, meg internet, szövegszerkesztés, táblázatkezelés. Ami "extra" lenne: szeretném ezt TV-ként is használni. Kérdéseim:
    - a Philips mennyire jó márka monitorok tekintetében? Esetleg a konkrét típussal van valakinek tapasztalata?
    - ha a T-Home beltéri egységemet a HDMI bemenetére rákötöm, akkor tudom kvázi TV-ként használni? A beépített hangszóróin át, vagy esetleg külön hangszórókkal? A T-Home-tól egy Sagem Communications beltéri egységünk van, van rajta egy HDMI csatlakozó, gondolom kimenet mert bemenetnek sok értelme nincs, de könyv nem volt hozzá...
    - ha egyszerre rákötöm a T-Home beltéri egységet (HDMI-n) és a számítógépet (D-SUB vagy DVI-D kábellel), akkor szoftveresen kiválasztja, melyik bemenetet használja?

    A másik kiszemelt: LG 22MP55HQ
    Ez az enyém lenne, egy i3-2100 / 4 GB RAM géphez lenne, ECS 460GTX videokártya hajtaná meg. A jelenlegi monitorom egy Samptron 19"-es, ami még kicsit domború is, így bár nincs semmi baja, időszerű lenne már a csere. A fő felhasználás itt is játék és internet, de itt nagyobb súly van a 3D játékokon, de nem a legújabbak, Diablo III, Starcraft II, LEGO sorozat minden tagja, ilyesmik futnának rajta. Kérdéseim:
    - mennyire jó márka az LG a monitorok tekintetében? Esetleg a konkrét típussal van valakinek tapasztalata?
    - Ha régebbi játékot futtatok rajta, olyat ami még nem tud 16:9-es felbontást, meg lehet oldani, hogy ne nyújtsa ki a teljes képre, hanem jobbról-balról legyen fekete sáv? Vagy ez az alap?

    Előre is köszönöm a segítséget!
    Herr

    Jöttem, láttam, és most nem győzök bocsánatot kérni.

Új hozzászólás Aktív témák