Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    válasz kivlov #41789 üzenetére

    Minek kell a HDMI?
    Te képfrissítést írtál. Mindkettő 60 Hz.
    Válaszidőben meg a gyári gtg értékek semmit nem érnek. IPS monitor - legyen az 4-6-8 ms-os névleges gtg értékű - ma már szinte kivétel nélkül elég gyors játékra. Emellett a Dell-nek az input lagja is nagyon alacsony, szóval több, mint elég gyors játszani. ;)

    (#41790) Helmoras: Filmre jó, mert nagyobb és a PVA magasabb kontrasztot tud, színtér kb ugyanolyan. Játékra annyira nem, mert bár a válaszideje elégséges lenne, olyan 50 ms körüli bemeneti késése van, ami még az én - sokak szerint túlzottan lágy és megengedő - input lag kategorizálásomban is a sok kategória (kezdete).

    U2410-en is van HDMI, DP, s Game módban a lagja is alacsony, de Standardban sem olyan magas, mint a 2709-nek. Csak 800-850-es kontrasztja van, ami IPS-től egyébként már jónak számít.
    Mondjuk szubjektíve szebb is a képe, 24"-es WCG-s IPS lévén...ebben a xVA-k egyszerűen nem tudnak versenyezni, a szubjektív képminőség mindig kicsit jobb egy IPS-nél.

    Általában igen, vagy -1 év, mert a 2008-as modell-t már '09-nek, még a 2009-es 24"-es UltraSharpot már '10-nek számozták.

    (#41791) gstup: Lehet, ha a v-sync nincs bekapcsolva. Ami nem biztos, hogy jó, mert 60 Hz-es LCD, ha megszakad se fog tudni 90-120 képet kirajzolni másodpercenként. Tehát v-sync on és hajará.

    [ Szerkesztve ]

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák