Új hozzászólás Aktív témák

  • Scarletiel

    senior tag

    Sziasztok,
    Kis vélemény a tegnap érkezett AOC 27G2U monitorról.
    Ez egy budget fullHD 144Hz-es monitor IPS kijelzővel, szóval így is kezelem ezt a dolgot. Összességében bátran ajánlom mindenkinek aki 80k környékén szeretne monitort vásárolni.

    Az állványa nagyon jó, mindenfele mozgatható, nem foglal vészesen sok helyet, bár ezt a háromszög lábat én egy sima négyzetesre cserélném szívem szerint. Freesync és G-sync is támogatott, 48-144Hz-ig van ennek a tartománya, amit sajnos CRU-val sem lehet felülírni, de szerintem ha van egy RX580/GTX1060-od vagy felette akkor nem lesz gond.

    A színek nagyon szépek, teltek, gazdagok. Én nem érzem túlszaturáltnak. A Back light bleed sajnos az ellensége, mert elég nagy foltokban van jelen a sarkokban, ez full fekete képernyőn telefonnal rögzítve vastagon látszik, ám normál felhasználásban nem zavar, sőt még a Netflix is mehet rajta, legalábbis én nem veszem észre, hogy ott van.

    80cm-ről nézem kb a képet, így nekem nem tűnik pixelesnek, pedig 32 colos 1440p monitorról váltottam le rá. (A magasabb fps érdekében) Igen tudom lehet azt mondani, hogy az a monitor is tudta volna az 1080p felbontást, de kipróbáltam és nekem egy elmosott sz*r volt. Valahogy csak natív felbontásán szép minden monitor képe nálam. A felbontásbeni külömbség nálam ott mutatkozik meg, hogy minden nagyobb a kisebb felbontáson, de ennyi, sem a szöveg, sem a képek nem pixelesek számomra.

    Egy szó mint száz én ajánlott plecsnit adnék rá. Nyilván van jobb, drágábbért, de ár-érték arányban szerintem kíváló.

Új hozzászólás Aktív témák