Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz aleister #116169 üzenetére

    Ahogy már írtam jó a G7, nekem is tetszett a képe - kívéve a meredek ívű hajlított kijelzőjét (azon kevés típusok egyike melynek 1000R a görbülete). A legfontosabb, hogy az nézd meg és döntsd el neked bejön-e (én képtelen lennék megszokni, ráadásul az kényelmesfeltettlábas ülőhelyzetem nem pont szemben van a monitorral, ami ilyen típusnál komoly hátrány). Aztán kérdés kell-e a 240Hz (van-e hozzá dVGA-d) valamint a Black smearing technológiai sajátosság, szóval teljesen nem lehet mentes a G7-sem. Itt egy videóteszt a már említett DELL-el párhozamosan [link] ami nyilván nem olyan mint ha előtted lenne, de kiindulásnak jó.Egyébként a G7 komoly előny ott van, ha konzollal és HDR-ben van használva, ott a jóval drágább IPS monitoron is túltesz [link] de sajnos Win10 alatt fos a HDR ott már alig van különbség hiába a VA és a jobb HDR képesség.
    Amit még tudni érdemes, hogy a háttévilágítása és a homogenitás lehet nagyon rossz, szóval szerencse kérdése (itt is, a fene vigye el) milyen darabot fogsz ki.

    Csandi: igen, az összehasonlítás és árkülönbség miatt tettem be.

    4264adam: az egyik -hanem A - legjobb típus az árkategóriában. Ha nem egy gyenge darabot fogsz ki (pölö bleeding) szerintem tetszeni fog. Azért majd ugorj már vissza ide, kíváncsi vok milyennek látod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák