Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz MaidenFan #104967 üzenetére

    Szia!

    Nekem is ez a monitor van amit szeretnél: [link]
    De ne keverjük a dolgokat. Van G-sync képes (beépített G-sync elektronikával), és G-sync kompatibilis (de Freesync) monitor, ez utóbbi a kiszemelted.
    Az Nvidia idővel elengedte a megkötést, és engedélyezte a változó képfrissítés/képkocka-t Freesync monitoroknál is, ha Nvidia VGA-ra van kötve (szigorúan DP kábellel, HDMI-n nem megy.)
    Kiadott egy listát azokról a megjelenítőkről (azóta folyamatosan frissítve), melyek azok a Freesync monitorok amik szerinte tudják a G-sync minőséget.
    Ez a monitor nincs köztük (bár simán lehetne), de vígan lehet használni a G-syncet, én is így használom.

    Kell hozzá a Win10, meg az nvidia panel, és be lehet kapcsolni. Persze kiírja, hogy nem G-snyc kompatibilis, de nem kell vele foglalkozni. Fontos: Addig nem jelenik meg a nvidia panelben a G-sync opció, amíg a monitor beállítási között be nem kapcsolod a Freesync-et:



    Szóval vedd meg bátran, lassan 1 év használat után csak ajánlani tudom ezt a monitort, 5 év garancia szól rá, az enyém pixelhiba mentes, gyönyörű a képe. Nagy hátránya az erősen korlátozott állíthatóság, de ezen kívül más negatívumot nem tudok felróni neki.

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák