Új hozzászólás Aktív témák

  • laychi

    veterán

    válasz stargazer #101287 üzenetére

    Ezt te tudnád kideríteni.
    Először is másik kábellel.
    Ha nem az a gond,akkor a vga-dat bedobni egy ismerős gépében,hogy ellenőrizd azzal van e a gond.
    Nem tudom,hogy a monitoron észre vettél e változást,pl elszíneződést az utóbbi időben, ami döglődő panelra utal,ilyenkor recésebben jobban látszanak a pixelek.
    A monitor forgalmazásának kezdete 2010,nem tudom mikori gyártmány volt a tied. Ha koros és ilyen hibák vannak,az már csere érett.
    Vagy esetleg a menüjében valami funkció el lett e állítva.
    Himihumi sharpness funkciók sokszor rontanak a képminőségen.

    A linkelt 34"-os LG 1080p felbontású,vagyis olyan,mint egy FullHD monitor,csak szélesebb(széltében több a pixel 1920 helyett 2560). Magasságra a 27" monitorokkal egyezik meg. Szóval ebben az esetben ugyan az érvényesül, mint amit írtam 27" esetére.

    A méreten kívül ordító különbség az ívelt IPS 144Hz panel,a korábbi monitorod TN 60Hz. Ennél digitális HDMi,DP csatlakozás van,a réginél a hagyományos analóg d-sub(vga) csatlakozó.
    Mindemellett G-Sync-es,ami (g-sync támogatású) nvidia kártyát használva az elmosódást és a képtörést , akadozást hivatott kiküszöbölni.
    (monitor képfrissítését dinamikusan az aktuális megjelenítendő/megjeleníthető képkockákhoz igazítja)
    stb... stb...

    Eladó Barrow Direct Die Block(Új) https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/barrow-direct-die-block-fuer-intel-12-13-14-gen-cpu/2825566427-225-8779?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android

Új hozzászólás Aktív témák