Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz RAZR_v3 #50791 üzenetére

    Köszi! De a kijelzőn kívül van más hátulütője is? Mert én most egy 3 ezer forintos, Samsung E1200-at használok, ami 1,52"-os, és 128x128 pixeles. Annak az "olvashatósága" rendben van. Ennyivel rosszabb lenne a Nokia kijelzője?

    Amiért én váltani szeretnék, az az, hogy nagyon-nagyon hiányolom az emlékeztetőt. A rengeteg tennivaló miatt (találkozók-garanciális ügyintézések, otthon a vízóra leolvasása, szülinapok-névnapok, hitelkártya visszafizetés, befizetés igazolás önsegélyező pénztár felé stb.) lenne fontos.
    Meg ami egy picit idegesítő a Samsungnál, hogy "egybefolyik" a billentyűzete, ami például a reggeli ébresztéskor lehet zavaró. Illetve bosszantó az egy gombos billentyűzár is, mert munka közben előfordul, hogy kiold. Szóval nekem a Samsung ebből a szempontból nem vált be.

    A használt Nokia telefonoktól nem ódzkodom, csak attól tartok, hogy azoknak már félig-meddig "legyengült" az akksija. A másik, hogy elég magasan tartják ki az árát. A Nokia C2-01-hez hasonló telefonok tetszenének, de semmiképp sem szeretnék netezésre alkalmas mobilt (egyszer már szívtam vele). Ezért gondoltam inkább azt, hogy veszek egy új, fapados készüléket. De azért körbenézek a jófogáson, hátha...

Új hozzászólás Aktív témák