Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz meroly #48414 üzenetére

    "Na jó, ezen a képen valóban elegáns, de számomra egy SE sosem lesz az, mindig is úgy tekintettem rájuk mint egy játéktelefonra, köszönhetően a walkman szériának."

    Tekintettel arra, hogy számomra a mobiltelefon szigorúan funkcionális eszköz, soha nem voltak előítéleteim ezzel kapcsolatban. (Igaz, egyébként sem "a márka", vagy "hírnév" miatt vásárolok bármilyen elektronikai eszközt.)

    Én anno sok készüléket megnéztem, és a dizájn miatt erre esett a választásom. Az, hogy többi modelljük mennyire híres/hírhedt, nem érdekelt soha.

    A v640i minősége, kidolgozása, megbízhatósága és használhatósága példaértékű.

    Egyébként természetesen én is tudom, hogy ez az iparág mennyit köszönhet a Nokia-nak, és hogy a készülékeik 1-2 évtizeden keresztül milyen minőséget képviseltek, de nem bántam meg, hogy a SONY-Ericsson készülékek közül kettőt is használtam összesen közel 10 évig.

    Megjegyzem a hagyományos készülékekről (beleértve a Nokia telefonjait is) mindig hiányoltam a "C" gombot. Nem tudom, hogy miért csak (?) a SONY-Ericsson készülékeken volt ilyen, de nagyon jó ötlet, és hasznos funkció ez a "gyors törlés".

    Engem kifejezetten idegesít, hogy az egyéb készülékeken, gyakran 3-4 menüponton, és "biztosan törölni akarja?" kérdéseken kell keresztülverekednem magamat, ha törölni akarok egy-vagy több elemet.

    A t610 és a v640i készülékeken csak kiválasztottam az elemet (pl. "hívástörténet"), és a "C" gomb megynomását követően már töröltem is a teljeset.

    Nekem ez nagyon hiányzik, és sajnos a Nokia 515 sem rendelkezik vele!

    "2 másodperc azért durva lenne, de [..]

    Ha C2-01 annyi ideig bírja akkor az 515-re is rátehetsz még 1-2 napot"

    Köszönöm az info-t! ;)

    Akkor kb. egy teljes munkahetet kibír, ami még vállalható. (Tudom, hogy a "csilli-villi" színes képernyő miatt ezektől már nem lehet várni olyan hosszú üzemidőt, mint a hagyományos, monokróm karakteres LCD kijelzőkkel rendelkező készülékektől.)

    Többek között ezért is viszolygom napjaink "okostelefonjaitól". Amellett, hogy egy extrém sérülékeny "tepsit" hord az ember a zsebében, ha valamelyik kibír 2 napot egy töltéssel, akkor a tesztelők már örömtáncot járnak. Nonszensz...

    [ Szerkesztve ]

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák