Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    Sziasztok!

    Következő hónapban telefont szeretnék venni és nyilván nagyon fontos döntés lesz hosszútávra, mert vagy egy S5 vagy egy Note3 lesz.

    Amiért segítségeteket szeretném kérni, az az, hogy specifikáció szinten én alig látok eltérést a 2 készülék között... ha jól tudom pl a note 4x2,3GHz-en megy az S5 4x 2,5... note3 13 megapixeles az s5 16... egyik 64GB bír kezelni az s5 már 128at... + s5ben visszatér az rds rádió...s6 5,1' míg a note 5,6' ha jól tudom.

    A gondom az, hogy nem akarok melléfogni...note3-at láttam most egy rendezvény alatt működés közben és utólag hogy milyen képeket és videót tud készíteni és ez számomra csoda volt.
    Viszont itt van már az S5 is... olvastam a kameráját mindkettőnek..zoom stb leírás..jó igen s5 már akár 4k-ban is tud felvenni, viszont itt láttam egy komoly dolgot...a note3 a full hd-t 60fps-el veszi..viszont az s5 oké tud felvenni 4k-t 30fps-el...de leírás alapján ő a full hd-t is 30al veszi.... de ő miért nem tudja mint a note a 60-at??

    + kamera, mármint vaku, zoom, fókusz stb megegyezik kb vagy azért aki ért hozzá lát eltérést?

    Ezekben szeretnék kicsit elmélyülni és segítséget kérni attól, akinek esetleg már van s5 vagy keni vágja a témát...mondom számomra a kijelző kérdése szerintem mindegy lenne...0.5" szerintem eléggé kis szerep ebben a kérdésben... azt akarom megvenni amelyik szerintetek jobb.

    + aksi szinten szerintetek az s5 mit bírna? én csodálkoztam, hogy a note 3 azzal a ba**ott nagy super amoled kijelzővel mit ki nem bírt, pedig aztán kapott képkészítést + videózást rendesen... ok gondolom testesebb aksi fér el benne a mérete végett, de ezek alapján mire számíthatok az s5nél esetleg?

    Köszi előre is!!!

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák