Új hozzászólás Aktív témák

  • klepto

    addikt

    Mégiscsak megvettem ma az LG KP500 telefont.
    Hiába a kritika itt, meg pár helyen, azért jókat is olvastam róla, és a Voda akcióban egyáltalán nem tűnt drágának a fórumokon felmerült hibái ellenére sem.
    Alternatíva meg tudtommal nem létezik, mert nincs még egy érintő képernyős telefon 17,000.-Ft-ért…
    Az első szárnypróbálgatások alatt határozottan tetszik, de igazán majd holnap kezdődik a nyúzópróba, mert ma csak addig tapiztam, amíg le nem merült a gyári töltése. Most van a 12 órás (vagy 16?) nagytöltésen.
    Belassulást, pontatlanságot nem tapasztaltam, mindenre jól reagál kézzel és a mellékelt ceruzával is.
    A zene, csengetés, beszéd hangereje egyáltalán nem halk. Én is jól hallom a másik félt, és ő is engem. Ami picit fura, az a zenelejátszó hangerő szabályzója, mert nincs kirajzolva a max. hangerő körvonala, hogy meddig lehet hangosítani, de az alapérték kb. félállásban van. Szerintem elég hangos, és meglepően jól szol alapbeállításban is. Kipróbálgattam a beépített hangszínszabályzó stílusait is, de inkább rontott a hangon, mint javított. Ami feltűnt, sokkal hangosabb csengetésben, mint a régi Samsung SGH660x mobilom, és sokkal jobb a külső hangszóró minősége, mint a SonyEriccson F305 hangszórója.
    Összességében nem rossz, de a nagy tesztnek majd napokon belül állok neki, ha lesz pici időm rá. Eddig tetszik a telefon, és a játékok is szupik amik benne vannak, de remélem fogok még sok jó progit találni hozzá a neten is.
    A mozgásérzékelője nagyon jó működik, az SE F305 telcsit is azért vettem meg, mert mozgásérzékelős játékok vannak hozzá, na meg az ugye elvileg egy játék telefon, de ez az LG messze jobb nála mozgásérzékelőben, és a játékai is élvezetesebbek (talán a nagy képernyő miatt is), mint az SE F305 játékai.
    Remélem később sem lesz vele gondom, és megcáfolja a telefon a kezdeti félelmeimet, és a neten olvasott negatív kritikákat :)

    Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Új hozzászólás Aktív témák