- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
válasz Planner555 #52681 üzenetére
Hello!
Ahogy néztem ezen az árakon már találsz Daikint is.A fórumtársak akik jobban értenek hozzá ők is szerintem inkább ezt az irányt fogják ajánlani.
Én csak kettő Daikin Sensira-val fűtök szinte egész télen.Nyári hűtésben is jól szerepeltek.[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Miklósbácsi
tag
válasz Planner555 #52718 üzenetére
Az itteni levelezésben elég sokszor megtalálható a Daikin Sensira. Még senki nem írta, hogy nem engedélyezték a H tarifát erre a típusra. Én is úgy tudom, hogy engedélyezik.
Kérdésedre a fűtés : főleg kiegészítő fűtésre használom a 3.5 -ös példányát. Semmi panaszom nincs rá, mostanában napi 3 - 4 kW a fogyasztása. Mínusz 5 fok alatt már inkább a gázt használom. Sokan mást gondolnak, de nálunk a parapet (öntöttvas, nem pattogó ) konvektorok igen jól teljesítenek. Kár is lenne megválni tőlük. -
feco70
senior tag
válasz Planner555 #52718 üzenetére
Nekem a háromból az egyik sensira, H tarifára kötve, honnan veszed , hogy nem igényelhető a H tarifa rá?
Én teljes fűtésre használom, nem egy Ltca de pár éve fűtök vele, semmi gond vele. Megfelelő helyre, megfelelő méretű helységbe kell rakni, minőségi szereléssel, és nincs gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest