- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz rockerkrisz #63350 üzenetére
nem létezik ilyen ház ennyiért.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
varmi2
nagyúr
NZXT S340 Elite
PHANTEKS Eclipse P400 Tempered Glass
Bitfenix aegis
Mind a 3ból a fehéret néztem ki, melyiket vegyem, melyik a legjobb ebben az árszegmensben? Ryzen 5 1600, és rx 480 fog benne üzemelni.(#63354) fogtunder
Köszi a gyorsaságot, akkor p400 lesz. Ezzel kapcsolatban nem világos, hogy van-e benne vent vezérlő, vagy nincs.[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Ármester
válasz fogtunder #63348 üzenetére
Face-n azt írta, hogy befejezi a házteszteléseket, akkor le is kapcsolta a weboldalt, de pár napja visszanyomta megint, elvileg év végéig marad az oldal.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
chopin42
addikt
válasz fogtunder #63337 üzenetére
Köszi. Igazából azért kérdem, mert aprón találtam 16-ért, és annyiért jó cuccnak néz ki. Nem hinném hogy valaha használok vizet, max játékot, de lehet, akkor ház is lesz cserélve (amennyiben kell, bár ebbe elv 240-es radi bemegy). Ennyiért jobb mint a z9 neo (olvasgattam róla, gyenge anyaghasználat meg a molexes ventik miatt sok panaszt olvastam) ? Illetve ajánlható más helyette, mondjuk apróról? Keret várhatóan max 20, de minél jobb ár/érték arány, annál jobb
Nem találtam az ajánlóban, csak az aero 500 és 800 típusokat[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
fogtunder
nagyúr
válasz rockerkrisz #63361 üzenetére
Leginkább amiatt, az még nagyon új dolog, csak pár ház tudja és nagyon nem ennyiért.
Amúgy a Thermaltake Core X31 jó lehet.
-
olle
senior tag
OMEGA Sapphire RGB Tempered Glass Midtower Chassis
Vajon lehet majd erre felénk kapni?
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
varmi2
nagyúr
válasz rockerkrisz #63364 üzenetére
Igen, egy ilyen átalakító kell, de ekkor csak usb2 ként működik.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
nagyúr
Üdv!
Egy csendes házat keresek új konfighoz, i5 vagy ryzen, 1060 6G, 3 HDD 1 SSD 1 DVD, ATX méret. A jelenlegi CM 690-et akarom kiváltani valami csendesebbre.
Be Quiet Silent Base 600-at néztem, illetve Zalman Z9 Neo, Aerocool aero 1000. Árban a 30k a max lenne, tudom a SB600 picit fölötte van, de ha minőségre veri a másik kettőt, akkor nekem megéri hosszú távra.
Előre is köszi!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
fogtunder
nagyúr
válasz Tsebacsi #63369 üzenetére
ha halkat szeretnél, akkor mindenképpen a SB600, léghűtéssel el lesznek benne a cuccok, ha nem akarod szénné tuningolni a porcit.
az összes jó hangszigetelt ház 30 felett van, talán még TT Suppressor F31-et van esély alatta találni, az vízre is jó, viszont a ventik jobbak a Be Quietben.
-
Shing
őstag
Sharkoon S25-S vélemény:
Masszív belső szerkezet (6,4kg az egész a doboza szerint), de az oldallap nem rögzül valami szépen, ha nyomogatom beljebb megy fent még jópár mm-t, nekem nem rezonál, de elég gáz. (Ez is csak az egyik oldalt, nem tudom mennyire lehet egyedi hiba pár mm elcsúszás). 1 venti jár hozzá, nekem a leghangosabb darab, ezért lehúztam.
Kábelelrendezésre annyira nem szoktam ráizgulni, nekem szépen elfért benne minden.Ez a teljesen zárt változat, ahhoz képest, hogy most csak elől van 2 alacsony RPM-es venti, nagyon jól működik a hűtés, videokártya venti (MSI GTX 1060 Armor) így sem kapcsol be 2D-ben, játék közben max 65fok, proci venti (Thermalright Macho 120 SBM) is alig pörög fel.
Sztem azoknak érdemes megvenni, akik erős házat akarnak nagy videokártyához és hűtéshez és csak a funkcionalitás érdekli, (hűtés, kábelelrendezés is jól megoldható), mindezt olcsón (12-13k). Viszont USB3.0 sincs és legyen otthon saját ventid. S25-V-nek már van és sztem több ventit is adnak, de drágább, annyiért már biztos lehet jobb házat venni. S25-W pedig az ablakos változat, de az még drágább jelenleg (~18k).
Bocs, hogy nincs kép, már rég beszereltem és lusta vagyok kiszedni.
-
hegegabi80
addikt
Egy kicsit talán itt off, de azért kapcsolódik a témához valamelyest.
A hdd-nek mi az ideális elhelyezés? Csak a vízszintesen fektetett a jó, mint a legtöbb házban, vagy lehet az oldalára állítva is? főleg 2,5" hdd miatt kérdem.
-
dqdb
nagyúr
válasz hegegabi80 #63373 üzenetére
Lehet vízszintesen és függőlegesen is. Hosszabb használat után állítólag nem illik már másik pozícióba forgatva használni.
Az én házamban az oldalára fordítva vannak 7 éve, láttam olyat is, ahol teljesen függőlegesen lehetett felszerelni a hátlapra, mint ahogyan az SSD-knél szokás lett (ThermalTake Suppressor F31 talán).
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
AngerFîsT
tag
Itt az új csoda !
HardwareCanucks csapat elhozza nekünk a 2017 -es Computex, egyik idei csodáját !
Phanteks Evolv SHIFT // SHIFT X
További részletek a videóban : [link]
[ Szerkesztve ]
I Say Anger you say FisT!
-
chopin42
addikt
Na jó, lehet, hogy a tökötök tele van, de konkrétan hetek óta vadászom a legjobb ár/érték arányú házat 20 k alatt, és az aero 1000 16 rongyért sajnos másé lett.Szóval kérdeznék párat
Ezek közül melyiket érdemes megvenni? Van jobb ár érték arány? ryzen 1600+rx580/gtx1070, max 20k.
[link] (20k ért melyik a legjobb?)
[link] (ez a +ventik miatt)
[link] (jó áron van, kérdés jó-e?)
[link]
[link]
[link] (szín nem bejövős, de ha minőségi kuckó ennyiért, beletörődök
[link] (ezek elvileg újak)
[link] (ide írtam, de lehet másé lesz)
[link]Sajnálom, hogy ennyit kérdezek, de tényleg tuti kuckót szeretnék 20k alatt, inkább közel a 15-höz (hátha belefér egy 1070). Boltból van ezeknél jobb vétel? Néztem az ajánlottakat, aprón is, ha azok közül valami 15 körül jobb ezeknél (kizárt ), boldog leszek . Atx laphoz
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok tudnatok nekem ajanlani egy hazat. Jelenleg egy Zalman Z3 Plus fehér hazam van ettol egy fokkal szeretnek minosegibbet meg amit jobban lehet huteni. A konfigom:
MSI B150M Night Elf alaplap
Intel Core i5-6500 processzor
FSP 500W HEXA+ tápegység
Asus GTX970 4GB DDR5 STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 vgaA hazban most 3 venti megy egy elol egy felul egy hatul. Jon a nyar, a szobam szellozese nem a legjobb es most a CPU-n sincs csak a stock cooler. Szeretnek egy jol szellozo hazat amit a mostaninal konnyebb szerelni tennek bele meg 1-2 ventit illetve egy CPU coolert.
Koszi.
-
Pityu.
nagyúr
Nem tudja vèletlenül valaki,hogy bi quiet silent base 600 ház ból,hogy lehet kiszerelni a hdd tartó keretet? Mert a könyvèből egyáltalån nem derült ki.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok. Ide küldtek mondván a 200R házam "ócska" az új géphez amit venni fogok.
a gépbe szerelendő alkatrészek, kiemelten fontos az alaplap méret szabványa, a processzor és a hűtő pontos típusa, ha van, a VGA típusa, a meghajtók száma és mérete (2,5", 3,5", 5,25")
ASUS STRIX Z270G GAMING Alaplap mérete 244 x 244
INTEL I7 7700K
16GB 3000MHZ CORSAIR CMU16GX4M2C3000C15 DDR4
ASUS strix GTX 1080TI Szélesség 134 mm / Hosszúság 298 mm / Vastagság 52.5 mm
CORSAIR CX650M
1db ADATA XPG SX910
1db WD EZEX 2TB
proci lég hűtő ( minél nagyobb férjen el benne.)- van-e elvárásod a külsejével kapcsolatban, például ablak, edzett üveg, világítás, elképzelés a designnal kapcsolatban
plexis oldal, matt fekete szín, Matx méret, Nem lenne hátrány ha egy H100I kompatibilis is lenne vele,
120-as ventilátor helyekHa valamit kihagytam volna sorry.
Válaszotokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
chopin42
addikt
63379, 63380
Köszönöm mindkettőtöknek!Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
salander
tag
Elég idióta szitu, de hátha tudtok segíteni. Jelenleg egy Corsair Carbide 200R házam van, benne az alap ventik és egy DEEPCOOL GAMMAXX 300 proci hűtő egy i5-4590-en.
Van egy elég idegesítő zúgás így egyben amikor a gép aktív - de elmúlik ha gép áram alatt van, de épp alszik, illetve pl. amikor a Windows a bejelentkezési képernyőről épp betölt akkor is elmúlik egy másodpercre. (A videókártya ventit kizártam, mert az közvetlen bekapcsolás után még nem pörög.)
Valami probléma lehet a fordulatszámmal a proci hűtőn vagy simán a ház nem tompít eléggé? Van valakinek ötlete?
-
fogtunder
nagyúr
válasz MasterHUn #63385 üzenetére
alapból azt mondanám, hogy Fractal Define Mini C, de abba a tervezett VGA éppen befér, egy vízhűtést már nem tudsz befogatni elé rendesen. szóval ha a játékvízről lemondasz, akkor az nagyon jó választás.
ha pedig ez nem opció, akkor szerintem az mATX méretet kell elfelejteni, mert amibe ezek beleférnek, akkora lesz, mint egy rendes ATX ház, vagy nagyon drága (Phanteks Enthoo Evolv mATX)
Phanteks Enthoo Pro M lesz a házad szerintem, ha ezt mindet be akarod pakolni jó szellőzés mellett.
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Az alábbi linket: [link] megnyitva, látható egy pc ház. Sajnos nem tudom eldönteni, hogy ez egy létező gyártó létező modellje (esetleg valamelyik típusának nvidia változata), vagy csak látványterv. Ha ez a ház létezik és tudjátok, hogy ki gyártja, akkor legyetek szívesek írjátok meg, ill. ha design-ben hasonlót tudtok ajánlani, akkor azt is szívesen venném.
Segítségeteket előre is köszönöm.
üdv.: B.
-
őstag
-
Bandi821
tag
válasz xEon1337 #63391 üzenetére
Szia!
Igen olvastam a cikket, tulajdonképpen így jutottam el arra a nvidia-s honlapra, ahol ezt a házat láttam, de sem a cikkből, sem a honlapon olvasottakból nem derül ki nekem, hogy ez milyen ház és milyen formában lehetne ezt beszerezni. Néztem a shop felületet is, de szintén semmi eredménye nem volt. Ekkor döntöttem úgy, hogy rákérdezek a forumon, mert tudtam, hogy van egy ilyen topic.
üdv.
-
Bandi821
tag
válasz fogtunder #63395 üzenetére
egyébként ha visszamész arra a nvidia-s honlapra, amit belinkeltem, akkor annak a lapnak az alján megtalálod a beszállítói hivatkozásokat. Ezeket egyenként megnyitva lehet megtalálni a különféle Battle box minősítésű specifikációkat, de sajnos azokhoz is más házakat használnak, egyiknél sem volt ez a modell. Viszont érdemes megvizslatni, mert én találtam pár olyan modellt, amit korábban még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ssupd Meshlicious Full Mesh fekete mini-ITX ház - dobozos!
- Corsair RM850x SHIFT (új, bontatlan, garancia)
- LEGRAND 311063 KEOR SPE jó akksi, hosszú üzemidő szinuszos szünetmentes 2000 VA UPS
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest