- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narandil
tag
válasz fogtunder #63247 üzenetére
De akkor miből adódik a majd 7 kilós különbség?
ASUS Prime X570-P, Ryzen 7 5800x, ASUS TUF 6900xt, 2x 16 gb Crucial Ball. Sport DDR4 3200MHz CL16, WD 1000GB BC, Kingston A400 240GB, Samsung 500GB EVO Basic, Phanteks Enthoo Pro ház, ASUS ROG Strix 1000W, Alpenföhn Brocken 3, ASUS ROG Strix XG32UQ monitor
-
Schalke
tag
Sziasztok.
Adott egy gépház lenovo trinkcentre.
Beépítettem egy elég jó konfigurációt. Adatlapon látni is.
Kérdésem az lenne a hűtést egy 8cm ventilátor gondoskodik elől,véleményem szerint elég jól hűt,30fok körül tartja a házat. Cpu 30 -40 között van.
Elég ez a hűtés neki?
Gondoltam arra a DVD helyére beleveszek mégegy 8as ventilátort a nagyobb légszállítás függvényében.
Érdemesnek találjátok?
Vga HDD ami plusz melegedést okozna nincs a gépbe.
KöszönömAsrock B250M pro4 Intel Pentium G4560 3.5GHz Kingston 2x4GB DDR4 2400MHz Kingston HyperX Fury ssd FSP 300W tápegység
-
-
Narandil
tag
válasz Narandil #63251 üzenetére
Igazából mindegy is. Sajna a táppal együtt már a Phanteks túllépi a keretem, így maradok a Thermaltake x31- nél.
ASUS Prime X570-P, Ryzen 7 5800x, ASUS TUF 6900xt, 2x 16 gb Crucial Ball. Sport DDR4 3200MHz CL16, WD 1000GB BC, Kingston A400 240GB, Samsung 500GB EVO Basic, Phanteks Enthoo Pro ház, ASUS ROG Strix 1000W, Alpenföhn Brocken 3, ASUS ROG Strix XG32UQ monitor
-
Narandil
tag
válasz fogtunder #63256 üzenetére
Az árukeresőn.
-
Ármester
válasz Narandil #63258 üzenetére
Ott lehetnek elírások, ezeket inkább a gyártó oldalán nézd mindig.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
varmi2
nagyúr
Erről a házról mi a vélemény: Bitfenix Aegis
Ezt néztem ki magamnak az új konfig lakásaként. Fontos az matx méret. Kivülről tetszik.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz fogtunder #63263 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, utánna néztem, nem mrossz, de kivülről a Aegis jobbann tetszik. Ja, és fehérben is kapható. Valószínüleg ez lesz. Még egy kérdés, az Aegis kijelzőjére csak ábrák rajzolhatók, vagy system adatok(hőmérsékletek) is, mondjuk aida64 segítégével?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
rii
nagyúr
válasz fogtunder #63235 üzenetére
köszönöm!
a phanteks zöldbe tenyleg nagyon jol nez ki .... power gomb nem tetszik, de lehet hogy ez lesz, ... ara is jobb
ac70-nel sajnos persze h romma van arazva ...
akinek ez kell, vegye meg .-///de ettol eltekintve hozza a phanteks szinvonalat?
levegoszallítas, zaj, (gondolom strapabíras nem lehet gond ennyi pénzért)piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
ittakary
nagyúr
válasz varmi2 #63261 üzenetére
jól látom hogy Rufusz-ban 10ezerrel olcsóbb mint bárhol máshol? [link]
hehe, beraktam kosárba, el is fogyott
viszont ez elég impulzus vásárlás volt, 20ezerért van ennél jobb ilyen feltételekkel rendelkező ház?
- ablakos
- szép
- jól szellőző (1 db GTX 1070 lesz benne)[ Szerkesztve ]
-
scabi78
senior tag
Most raktam bele a konfigomat egy Zalman Z9 Neo fehér házba, röviden leírom a véleményem... 2-3 óra alatt sikerült mindent a helyére raknom, nem volt gondom, szép lassan, megfontoltan csináltam mindent. A ház gyönyörű, fehér, nagyon tetszik, nagyon sok hely maradt a videókártya környékén. Régebbi tápom van, ezért egy helyen a kábel hossza épp elég volt, viszont az alaplap mögötti hely elég szűkös, épphogy befértek a zsinórok az oldallap alá. Egy hátránya van eddig – ami viszont eléggé aggaszt – hogy nagyon hangos a gyári 5 ventivel. Nem vagyok kényes a gépzajra, de ez nagyon durva, majdnem olyan hangos, mint a klíma vagy egy szobaventilátor és ez nem túlzás. Okés, ha berakom a kezem a ventik közé, érzem a hűvös levegőt, le a kalappal... Az előző Gigabyte triton házamban egy volt elöl és egy hátul, de a zalmanhoz képest néma volt. Nem tuningolok semmit, i5 6500 procim van amin egy Be Quiet Pure Rock Slim teszi a dolgát, így gondolom felesleges számomra a beépített 5 ventilátor. A felső kettőt ki fogom iktatni, inkább legyen csendes a gép...
[ Szerkesztve ]
Tiszta Windows, rendes ház!
-
fogtunder
nagyúr
válasz scabi78 #63270 üzenetére
a felső kettő az esetek többségében nem kell, de fent-elől biztosan. vannak olyan kábelek, amik ellenállással szabályozzák 7V-ra 21-ről a Molex csatis ventiket, ez nem egy nagy tétel, de ha úgy igazán csendet akarsz, akkor érdemes az összeset cserélni és alaplapról szabályozni hőfokok alapján.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
scabi78
senior tag
válasz fogtunder #63271 üzenetére
Mit kell beszereznem, hogy „ellenállással szabályozzák 7V-ra 21-ről a Molex csatis ventiket”?
Egy előlapi ventilátor vezérlőben gondolkozom, de nem tudom létezik-e molex-es? Talán olcsóbban megúszom így, mintha lecserélném a ventiket, nem?Tiszta Windows, rendes ház!
-
fogtunder
nagyúr
válasz scabi78 #63272 üzenetére
előlapi vezérlőt ne vegyél, ezekhez a ventikhez felesleges, inkább vegyél 3 rendes légkavarót.
most hirtelen nem találok ilyen kábelt, pedig tudom, hogy létezik, de igazából e nélkül is megoldható, itt a leírás, ha nem tudsz angolul, akkor is elég egyértelémű, mit kell csinálni
-
FefeX
csendes tag
Sziasztok!
Vélemény érdekelne erről a házról: Styx
Egy 'erősebb' konfigot szeretnék belepakolni gtx 1070-es videókártyával!
Nem fognak megfőni benne hardware-ek?!
Azért ez a ház, mert max 35 centis magasságig keresek és mert kinézetre számomra nagyon bejövős. -
fogtunder
nagyúr
a legkisebb, amit ilyen gaming géphez ajánlani tudok jó szívvel, az a Fractal Define Mini C.
a Styxben nagyon furcsa a levegő útja, talán ref hűtésű kártyával be merném vállalni, de igazából akkor se feltétlenül. ITX nem opció? ott lenne Fractal Define Nano S, vagy Phanteks Enthoo Evolv ITX
-
-
FefeX
csendes tag
válasz fogtunder #63285 üzenetére
talpakkal együtt a fractal is 41cm magas, de ezt még megtudom oldani hogy elférjen úgy hogy 10-10 centire van helye is körülötte!
Köszi az ajánlást!
Amúgy azért akartam laposabbat és inkább szélesebb házat mert az jobban nézne ki a leendő helyén, de ez a fractal annyira letisztult, hogy tetszetős számomra!
-
scabi78
senior tag
válasz fogtunder #63274 üzenetére
Nem igazán vagyok kábelbarát...
Az jó megoldás lenne, ha fogom a molex Y kábelt, a kép alapján csinálok belőle 7 v-osat és a ventilátor molex kábelét nem bántom? A gyári venti molexét simán rádugom a csinált 7 v-os Y kábelre, az Y-t a tápra és kész?Tiszta Windows, rendes ház!
-
fogtunder
nagyúr
-
Hirons
csendes tag
Sziasztok,
egy NZXT S340-nél lenne jobb választás, ha egy szép fehér-fekete,relatíve kompakt atx házat keresek?
-
MuLLeL
csendes tag
Sziasztok,
Házra hordozhatóság szempontjából sufni tuninggal tett már vki fogantyút? Van egy Thermaltake spacecraft VF 1 házam ami elfér a hónom alatt, de azért még is csak kényelmesebb lenne egy felső "kapaszkodó". Olyasmire gondolok mint ami a CM Storm Trooperen van. Ha van 5let ne tartástok magatokban.
-
lapartman
tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb ház 10000 vagy az alatti kategóriában? Nagy, hosszú kártya lesz a gépben, nem bánnám a nagy helyet. Használtban is benne vagyok.
-
lapartman
tag
Hát nem írnak túl jókat, szerintem a Shinobi lesz akkor. Köszi a segítséget!
-
zveli
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ez a ház milyen?
Deepcool Steam Castle BKS számítógépház, mATX Cube Case 15k
ga b250 d3h lap gtx 160 3gb i57600 2 hdd 2 ssd 1 dvd lenne benne fsp hexa 500- al. -
Richard!
addikt
Üdv!
Erről a házról mi a véleményetek?Ma kezdődik életed háralévő része
-
playe2012
újonc
Sziasztok!
A Cooler Master Silencio házakkal mik a tapasztalatotok? Mennyire csendes? Vinyók hangja mennyire hallatszik ki belőlük? Nem csak egy marketing fogás?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 2db Noctua NF-A14 PWM ventilátor 140mm
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
- Lian Li GALAHAD II 360 Trinity Performance Radiátor - INGYEN POSTA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest