Új hozzászólás Aktív témák

  • EVL2

    aktív tag

    Sziasztok!

    Beköltöztem a Phanteks Enthooo Evolve ATX T.Glass házba. Remekül ment minden. A Ház hozta amit elvártam szinte majdnem minden szinten. Jó tanácsból írom hogyha Phanteks házat vesztek és feketére festett csavarokat kaptok hozzá. Érdemes le ellenőrizni az alaplapi csavarokat mivel nálam 7ből 2 elvolt tömődve a szar festési technológiától. Az első 5 csavar szépen csont nélkül bement, ahogy elvárja az ember. A 6. úgy meg szopatott hogy a.... A 7. ugyan az .... Rendesen felhúzta az agyamat és kb 2órát pöcsöltem vele mire végre megoldást találtam.
    Ez a ház kiemelkedő minőségű minden téren. De ez a csavar festési technológia (mártás) valami katasztrofálisan eltudja rontani a költözés élményét. Ráadásul piszokul sérülékeny a festés ennél a módszernél. Nem beszélve róla hogy optikailag sem a legszebb. Alkoholos filccel szebbet lehet színezni.
    Jó lenne ha a Phanteks kiadna hozzá egy Pimp csavarszettet! :D Azért a Phanteks-nek kéne kiadnia mert volt otthon még egy tucat alaplapi tartó csavarom de mindegyiknek kicsi volt a mente a házhoz. Szóval egyéni méretet alkalmaz hogy ne tud lecserélni. Hála az égnek adtak mellé egy pót alaplapi csavart. Kellet is, de ha élelmesek akartak volna lenni egy tucatot kellet volna adniuk.
    A másik csalódás a már régebben említett műanyag HDD tartó tálcák. Nem fogom nagyon fikázni mert esélyt sem kaptak. Mivel lötyögnek a helyükön alapjáratból is. Nem vészesen de ezen a szinten szerintem már nem fér bele. Mivel nem akartam elrontani a széláramlást ezért mégiscsak maradtam a lenti kamrába szerelésnél. Rendeltem hozzá gyári fém HDD tartó ló fityuszt. Ha kicsit kritikus akarok lenni akkor most azt mondom hogy ez igazán járhatott volna hozzá! Nem baj még 2e a levesbe.
    Kicsit viccesek az RGB led vezérlővel is, de ezt megértem, hiszen nekik a lényeg hogy lehúzzák az embert vagyis hogy tőlük keljen mindent vásárolni. Direkt fel vannak cserélve a bekötések hogy csak a gyári általuk forgalmazott RGB szalagot tudd könnyedén bekötni. Kb. 7000ft egy olyan szalag. Ez egy LEDes boltban kijön 1500ft-ból. Szereztem hozzá csatit és átforrasztottam más sorrendbe és így már remekül működik.

    Elnézést hogy ilyen hosszúra nyúlott a mondandóm. Tudom hogy nem ide tartozik, de nekem is megkönnyítette volna a dolgomat ha ezeket időben megtudtam volna. Hátha valakinek segít elkerülnie ezt az egy két buktatót.

    Ezek fényében sem választanék másik házat. Csodás a kinézete. Remek a kábel managment. Minőség a javából mind az üveg mind a ház anyaga szempontjából. :K 5/4**** (a rohadék csavarok miatt -1*)

Új hozzászólás Aktív témák