Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    SILVERSTONE Temjin TJ08-E

    Üdv. Ismét jelentkezem gyors beszámolómmal. A Temjin egy mATX-es ház, mini ITX is beletehető. Van benne kábel menedzsment, 24 mm, sőt a tápegyság mögött még egy hosszú oldalára állított gyufás skatulya hely is van. A táp normál szabványos ATX. A ház felső tápos, de felül is van rács és a táp lényegében felülről szívja a levegőt, a házon kívülről.

    A kuckó elejében egy 18-as venti pörög! 2 állású venti szabályzót mellékelnek hozzá, maxon hangos egy kicsit, 1-esen halk. A ventit amúgy 3 pines alaplapiról is lehet vezérelni. Hátulra tehetünk még egy db 12-es ventit. Terhelve nem, de üresjáratban 3-4 fokot nyertem még a hátra pluszba beszerelt ventivel. A TJ08 egyébként jól hűt! VGA kártyával is hozza kb. a CM Stryker teljesítményét, ami kiválónak számít. Persze ezek a maxon forgó 18-as venti eredményei, leszabályozva kb. 3 fokkal a Stryker alatt van a cucc.

    A 18-as venti előtt van egy 3 db-os, egyébként kivehető HDD blokk. Gumis, ugyanúgy mint a talpak is. Ez egy kicsit rossz helyen van, a HDD és SSD kábelei belelóghatnak a cpu-ba. A TX3-as ventijét nekem is hátra kellett szerelnem, hogy beférjen a HDD. Van lehetőségünk ezt a blokkot kivenni és oldalra szerelni egy ssd-t, hdd-t. Mehet pl. az egyik 5.25 colos helyre is, 3.5-ös beépítő kerettel. Persze ebben az esetben nem fognak akkora hűtést kapni, mivel nem a 18-as venti előtt lesznek.

    Elöl, egy oldalra kihúzható, mosható porszűrő van applikálva. A ház festése fényes fekete, szedi az ujjnyomatot, de törölhető. Sajnos ahogy a PS07-nél is tapasztaltam, a csavarok alatt, már az első csavar érintkezésnél lejött a festék. A ház szerkezete közepesen stabilnak mondható, 0,75-ös anyagból van. A PCI hátlapok szerelhetőek. A tápot kicsit nehéz berakni a helyére, de ezt leszámítva jól lehet szerelni a belsejét. Persze azt is meg kell szokni, hogy ebben az alaplap fordítva van, a másik oldalon:)

    A doksija egyszerűen profi! Sok oldalas és minden infó benne van, igényes. VGA karit tekintve akár 33,5 -ös is belefér, a doksiban még az is benne van, milyen VGA-kat tehetünk bele. Mivel a CPU alul van, ha veszünk külön cpu hűtőt, ennek a bordája alá is támasztható.

    Összességében klafa ez a ház, ugyanúgy tetszett mint a PS07 is.

Új hozzászólás Aktív témák