Új hozzászólás Aktív témák

  • fulltime4wd

    tag

    válasz BogyóBP #16372 üzenetére

    A Thermaltake-éknél azért odafigyelnek a VGA helyzetére,. Nemrég raktuk át egy haveromnak a konfig-ját egy ilyen házba, és ilyesmitől nem kell tartanod.
    Gond (vájtfülűeknek) azzal lehet, h. tényleg elég vékony lemezből van, én nem is merném a hónom alatt vinni, félve, h. megrogy az oldallap :U . Mondjuk ott csak 2 12-es lapát plusz a proc- ill. a táphűtés dolgozott, így annyira nem volt hangja, de aki ezt a bódét minden hűtéshelyet kihasználva akarja működtetni, na ott már lehetnek decibelgondok. Viszont ez nem is NASA-technikát hivatott kiszolgálni, és pofás kis ház. Ahol ennyire nyitott az egész konstrukció, ott amúgy is jól belátni, de jól kihallani is a dolgokat. Én is tervezek egy ilyet magamnak, mert a régi chieftechemben nincs hely meg 12-es hűtés hely sem! Ezért a pénzért megéri! :K
    Ja és az alsótápos megoldást csak támogatni tom, szellősebb a tér és eleve jobb, ha fölül 1 sima venti szívja ki a hőt, mintha a meleget még át is kellene paszíroznia a tápon, persze ez a tápnak is csak jó! Nem mellesleg alacsonyaban van a súlypont, és én láttam már felgörgőzött felsőtápos nagy házat, hát nem kellett sok a borításhoz :)

    [ Szerkesztve ]

    "I see no God up here" - Juri Gagarin 1961

Új hozzászólás Aktív témák