Aktív témák

  • DBAtti

    aktív tag

    válasz kolosanyi #40627 üzenetére

    Én most szereztem be épp egy 3.-at futáshoz/ sporthoz, 4k-ért, nem is valami szuper a hangja, de lényeg a ritmus lesz úgyis, bár nem bánnám, ha szebben muzsikálna. Ma talán le is tesztelem élesben.

    Ezek mellett van még két fülhallgató, és 3 mp3 lejátszó. Valóban kicsit kezd sokasodni a jószág, de nincs szívem megválni tőlük, régi, használt fülestől nem is nagyon lehet. Az iRiver H10 meg a szívem csücske, nem használom, de nem akarom eladni. Majd talán jön egy HW MOD, valaki kitalálja hogyan lehetne a kis HDD-t helyettesíteni CF-el.

    (#40628) schawo

    Elhiszem hogy stabil és fennmarad, de amikor kifejezetten izzadsz -mert sportolsz ugye-, a a műbőr / bőr párna biztosítja a magas páratartamot, nem szellőzik, megáll a füledben a víz :P
    Egy ilyen vékony kis szivacspárnán meg keresztül párolog, vagy kifolyik, vagy felszívja. Persze nem is izolál olyan jól.

    Apropo, a HD25 bitangul kizárja a zajokat, városi kocogáshoz szerintem ez inkább rossz tulajdonság, figyelni kell a környezetre! Külön topicot lehetne nyitni ennek a témának, de a magam részéről soha nem értettem azokat, akik agybadugós mindent kizáró fülhallgatóval, vagy nagyonzárt fejessel autóznak/ motoroznak/ kerékpároznak/ sportolnak forgalmas helyeken, ugyanis rohadtul balesetveszélyes.

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Aktív témák