Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    válasz steewcv65 #89178 üzenetére

    Nem írtad, mire kell, valamint sokadszorra is leírom: a gyári adat szart nem ér.
    Brocken 3 250w? Lol :C
    Macho rew b SEM bír el valójábaN 250W-al, illetve 95 fokos proci mellett talán, push-pullban, tesztpadon, úgy, hogy a légkondi rányomja a 20 fokos levegőt.
    Dark rock 4: itt is túlzás a tdp, de ez már közelebb van a valós értékhez, cserébe drága.
    Mugen (5?) rev b: nagyon jó hűtő, újabban ez is drága, procifüggő, de 150w-ig tuti jó, ahogy a többi is.
    Ami még viccesebb, a megadott zajszintek: 21dba vs 22dba vs 25dba vs 21dba: az szinte 100%, hogy mind ordas nagy kamu, de amúgy sem lehetne összehasonlítani, mivel nincs megadva az alapzaj. Lehet, hogy az egyik 20dba alapzaj+21dba, ami már 41, ami meg bőven hallható...Mindegy, a lányeg, hogy a zajszintek kamuk, ennek ellenére a brocken 3 csendes, mert tűrhető a ventije és csak 1000rpm-et forog, elvileg a macho-féle ty147-a nagyon jó venti, zaj-teljesítményben legalábbis, illevte a mugen és a dark rock is csendes. Utóbbin silent wings 3 van, ami az egyik legjobb venti. Ezen felül a mugen féle kaze fel is csendes, szóval egyik sem túl hangos, és egyik sem túl erős a másikhoz képest.
    Arctic p szériás venti csere: nagyon jó a p széria, de ritka bordán jobban jár az ember egy airflow ventivel, mert érdemben nem lehet vele nyerni semmit.
    Teljesítmény: egy bizonyos szintig közzel egyformák lesznek, aztán ahogy feljebb megy a wattszám, kijönnek a különbségek. Nem tudni mire kell, addig ez nem releváns.
    Mindenesetre ezek közül én a mugen 5.öt venném, főleg ha 15k alatt megáll (eredeti ára). 20k körül inkább apróról néznék valamit.
    Szerk: lol, ezt már tényleg nem értem: árukeresőn a fos corsair a 500 a top 1 hűtő majd 40k-.ért, amikor BOTRÁNYOS :W . Éljenek a tudatos vásárlók ja nem :U

    [ Szerkesztve ]

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák