Új hozzászólás Aktív témák

  • depzoo

    tag

    válasz WolfheartGR #8838 üzenetére

    bevallom visszaolvastam pár oldalt (szerk.: természetesen az eredeti kérdésem előtt) ahogy mindigis szoktam, de nem találtam megfelelő választ.

    nkro abszolút nem foglalkoztat, sosem ütköztem bele a problémába még. nem gémelek vagy gépelek úgy hogy ne bírja bevenni a mátrix.

    egyszerűen csak már szét van alázva a jelenlegi billentyűzetem, mert használtan kaptam és bármennyire is vigyázok a dolgaimra ebből már ki van véve a maximum.

    ezért szeretnék egy új billentyűzetet, de ha már pénzt adok rá szeretném a legjobbat venni észszerű pénzért.

    nameg mert eddig még csak random 1500 forintos modellek voltak nekem, meg ez a kb kukázott genius kl-0210 amit támasz nélkül kaptam hibásan és magam javítottam. ez a legprémiumabb bill ami valaha volt nekem ezért érdeklődöm, kíváncsi vagyok. és igen, sokat játszok. és kihasználom a hangerő vezérlést.

    de a legfőbb ok amiért kérdeztem, az az hogy hiába olvasok itt 2soros típus ajánló kommenteket, arra vagyok kíváncsi hogy nekem megérné-e egy drágább modell élményileg és tartósságilag, ha már megrögzött médiafogyasztó és gamer vagyok?

    és hogy az ilyen dumák mint pl gigabyte-nal, hogy magasított rubber dome, csak duma vagy ér is valamit? ilyesmi infokra lennék kíváncsi.

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen + Vega (?)

Új hozzászólás Aktív témák