Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz stancy1 #86440 üzenetére

    Amúgy játékhoz miért kell num pad? Ha egyébként nem használod sokszor, csak a helyet foglalja, és jobban terpesztesz karokkal a monitor előtt, ami kevésbé komfortos, plusz egerészni is kevesebb hely marad.

    ASUS-ból kb. a ROG Azoth, meg talán az új Strix Scope II, ami értelmesebb, de egyik sem a 30-40 000 forintos kategória, és amennyibe kerülnek, annyiért már inkább mást vesz az ember (bár az Azoth még így is lehet zsáner).

    Amikor már ennyit (~30k) rászánsz, nem érdemes azon a pár ezer forinton spórolni. Ha muszáj a num pad, akkor egy Keychron K4, V5 vagy V6 (játszani inkább Red kapcsolóval), és majd később veszel hozzá valami átvilágítós kupakszettet (akár apróról). Szerintem jobban jársz így, mint ha bezsákolnál valami csengő-pengő, ócsó gémervalamit, ami valójában nem is olyan sokkal olcsóbb, de kategóriákkal gyatrább.

    Ha mégis elhagyható a num pad, akkor monnyuk Keychron V2.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák