Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Mephike #80164 üzenetére

    Ilyen TKL méret alatt szerintem eleve kisebb az a látható felület ami nem konkrétan kupak, így hacsak nem csinálsz vastag falakat amire ráraksz valami dizájnt, vayy nem blockerezel amivel dizájnolható felületet nyersz, a billentyűzet oldalát/hátát azért egyszerűbb egyedivé tenni szerintem.

    Meg úgy egyébként is, hiába nem látod építés után (bár azért lehet direkt nézegetni, ha akarod :D ) , de a tudat! :D Hogy milyen szép itt-ott. Szóval szerintem teljesen rendben van az aljának csicsázása, csak konkrétan ez a Zoom65 V2, Zoom75 féle csicsa dizájn nem tetszik, meg őszintén a Zoom TKL féle sem. De pl. a QK80 az gyönyörűűűűű, ha csak ez lett volna szempont nemhogy kimaradok a GB-ból, hanem minimum két félét veszek belőle :)

    Engem pont ezek az artisan keycap-ek nem érdekelnek annyira, a rendes keycap formájú az még okés, de amikor más formája van nem is igazi keycap (mint pl ez a félgömb akármi jobb oldalon, vagy ilyen minifigurák), na azt utálom. Ízlések és ficamok, ahogy mondják. :DDD

    #80166 elite.cs11

    Mondom pont annyi mint a Q1, 22mm magas. Igazából a dizájn miatt tűnik magasabbnak, Q1nél ugyebár a ház felső része túlér a ház alsó részén, így ha ránézel nem egy "egybe függőleges vonal az asztallaptól", a Zoom75nél meg igen. Mondjuk, hogy miért inkább még magasítottak a korábbi billentyűzeteikhez képest, és nem alacsonyítottak vagy maradtak azon a szinten, azt én sem tudom...totál laikus fejjel az a gondolatom, hogy a space hangja lehet az egyik ok, de amúgy passz. Kinézetre azért már elég chonky így.

    Amúgy a mechanikus óra jó analógia. És még nem is csak az hogy legyen üveglap a hátulján hogy lásd a mechanikát, mert egy órát azért leveszel néha, akkor meg lehet csodálni, billentyűzet alját valszeg tényleg nem nézegeted, max ha szétszeded-összerakod. De van aki nem akar üveglapot, mégis szempont az hogy a mechanika mennyire tetszik neki (nem csak műszaki szempontból, hanem kinézetre), amit aztán meg tényleg sosem lát élőben saját szemével az ember. Ezek már csak ilyen dolgok. QK75 extrákat én is várom már, 2 helyre kell nekem bill úgyhogy veszek mindkettőt. :) (ha összejön)

    #80167dqdb
    "Nálad mozgott valamennyit a plate, és pont annyit és arra, hogy megfelelő pozícióba került."

    Lehet jó helyen jársz, de teljesen talán mégsem. Mert igen, mozgott fel/le nagyon picit (vagy előre-hátra, nemtom melyik a jobb szó rá) a plate/PCB kombó, fel tudtam tolni úgy hogy ne súrolja a kupak a ház alsó-belső falát. De most is ugyanúgy mozog picit, az "alap" pozícióban mégis már megszűnt ez a súrlódás. Ki érti ezt.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák