Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz plehoczky #69702 üzenetére

    Nem igazán, sosem használtam O-ringet a saját billentyűzeteimen és értelme sincsen, hogy használjak. Az elején akartam, de húztam a megrendelést, aztán rájöttem, hogy megy nekem a touchtyping, így akkor értelmét is vesztette, amióta pedig kizárólag épített billentyűzeteket használok, azóta teljesen értelmét vesztette. Próbálni próbáltam, de nagyon nyúlós volt a bottom out érzete, bár azt meg nem mondom, hogy milyen keménységűek voltak azok a gyűrűk.

    A nagyobb európai vendoroknál rákerestem, csak a Candykeysnél akadt bármi is, de legalább kétféle: 40A keménységű Glorious és 50A keménységű sajátmárkás, mindkettő 1,5 mm-es vastagságú.

    Ezek a Shore A skálán értelmezhető számok jelenleg még nem mondanak semmit sem nekem azonkívül, hogy a Glorious puhább, mint a sajátmárkás, ha megjön egy tadpole mountot használó billentyűzet (olyan top mount, ahol fémcsavarok helyett szilikon elemek rögzítik a plate-et a ház felső részébe), akkor lesz majd csak némi fogalmam, de az sem O-ringgel lesz (a két elérhető végletet, azaz 50A és 80A keménységűt választottam).

    Enton: ahogy nézem más a betűtípus és dőlt is a felirat
    Klasszikus Apple stílusúra vették a feliratok betűtípusát (Univers Oblique rémlik fejből, de lehet, hogy tévedek), csak az igazítása maradt PC-s (bal felső sarok az Apple bal alsója helyett).

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák