Új hozzászólás Aktív témák

  • Alan[HUN]

    senior tag

    válasz micafighter #68060 üzenetére

    Azta, jó alaposan körbejártad akkor! Alapvetően a GMMK Pro-ról az a vélemény, hogy nem rossz, csak nagyon merve, viszont ezeken mindenféle modokkal lehet javítani. A stab akadást bindnak hívják angolul és a bűnrossz stabokra jellemző, az Everglide/Durock V2 sokkal jobb lesz majd, a Box Jade nem arról híres, hogy ne tudna feltolni egy stabilizált kupakot :DDD

    A fish idézetnél a lényeges rész amit a gasketekkel csinál, nem a foam adjha a flexet, hanem ha megcsináltad a modokat amiket ír, akkor a 3mm-es foammal lesz flex is, mert marad hely a pcb alatt és nem a foamon támaszkodik az egész. Viszont a tényleges flex onnan jön, hogy kivettem az alsó gasketeket (kivéve oldalt) emiatt nem szorítja annyira a platet a házhoz, sőt 4mm-es foammal alul nem is ér hozzá a plate a házhoz, ezért hívja "semi floating" mountnak (a float/stack mount az, amikor nem oldalt van rögzítve a plate, hanem alulról valamilyen anyaggal van kitöltve a ház, és azon "támaszkodik" a PCB és a plate). 3mm-es foamnál valószínűleg már a plate a házra támaszkodik, viszont mivel van még alul hely, ezért van flex is. De mivel ténylegesen nincs GMMK Pro-m ez utóbbiban tévedhetek is. Mindenesetre szerintem érdemes kísérletezned, hogy melyik az a verzió, amelyik neked a legjobban bejön, nincs baj a merev boardokkal sem, csak a legtöbb embernek jobban bejön a rugalmas gépelési élmény. (De pl. pont taktilis és clicky kapcsolókkal túl sok flexnél pl. pont visszarúg a bill, amikor átmennél a taktilis huplin)


    vzsryl#68057: Esetleg opció még a Redragon Kumara + AliExpres Silent White/Grey, ez esetben a halkságot a kapcsolócsere megoldja és alapból magyar a kiosztás is. Illetve azt is érdemes megfontolni, hogy mennyire kell neked a kupakon át az RGB. (Természetesen nem lebeszélni akarlak róla, abszolút gépelési szinttől és felhasználástól függ, ha nem túl sokat nézel rá, akkor igazából egy monitor fényénél meglepően jól használható egy nem átlátszó kupakszett is. - A világítós kupakok világítás nélkül nem jó viszonyítási alap, mert mivel átlátszóak eleve nem úgy verik vissza a fényt, mint mondjuk egy fekete alapon fehér szett)

Új hozzászólás Aktív témák