Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz Molydeus #64041 üzenetére

    Viszont jó ötletnek tűnt egyetlen mozdulattal bill.-ről kapcsolni az asztali és a noti között. Tartottam tőle, hogy az átalakító probléma lehet. :F

    Ja, ScrLk, ScrLk, Enter kombó nagyon hasznos tud lenni, mert így nem kell a céges laptop 1366 TN kijelzőjét nézegetnem munka imitálás címszóval, hanem az asztali 32" WQHDra ki is férnek az ablakok rendesen, meg akkor is el tudom olvasni, ha nem középről nézem.

    Adapter?
    Ahogy nézem a legtöbb adapter egyirányú, csak az egyik irányba működik.
    Én meg DPről HDMIre adaptert próbáltam fordítva használni.

    HDMIről DPre adapterrel valószínűleg más lett volna az eredmény, de olyanom nincs, aztán egy hétvége kedvéért meg nem rohantam a boltba.

    Ami aggaszt, az a bump milyensége. Gépelésnél jó, ha megvan a visszajelzés, de a Gateron stemje mintha nem egy huplin jutna túl, hanem egy reszelőn, ami vicces, mert előtte és utána simán jár a stem. A kép alapján a Grey erősebb huplinak tűnik. Az is lehet egy jó irány.

    Franc tudja.

    MX Brown is elég jól tud jelezni, ha valami masszív plate van alatta.

    Acélplatees Ducky One 2-m legalább annyira taktilisnak érződik, mint a plate mentes FrankenCherrymben lévő Gateron Brown stemes MX Blue.
    (Más kérdés, hogy cseng-bong az egész Ducky a plate miatt :W )

    Outemu Sky huplija + 68gr rugó keménysége viszont túl aggresszív volt a másik platementes Cherrymben, fárasztó volt rajta gépelni.
    Emiatt vettem elő,a FrankenCherryt.

    Nem tudom, a ~60gr rugós Outemu Grey mennyire fárasztó azzal az aggresszív huplival, mert azt még nem használtam huzamosabban.
    Múltkor csak belepróbáltam a stemjét az MX Blueba.

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák