Új hozzászólás Aktív témák

  • Zizi123

    senior tag

    válasz Frawly #57959 üzenetére

    "Ezt tanulni kell külön, de mondom, nem nehéz megtanulni."

    Haaaaaat, en is igy voltam vele par hettel ezelott ugy dontottem, hogy mivel a gyereknek 1 fel ev alatt heti 3 oraban ugy megtanitottak a 10 ujjas gepirast, hogy 2500 leutest csinal 10 perc alatt 1-2 hibaval, igy gondotlam, hogy ez sima ugy lesz. En heti 7/7x gyakorlok, akkor par honap alatt meglesz.
    A mostani stilusom semmi bevett modszerhez nem hasonlit 35 ev alatt fejlododott ki, az atlag userhez kepest gyorsan gepelek, de nyilvan aki tanulta ahhoz kepest joval lassabban.

    Sajna egyenlore ugy nez ki, hogy a rutin es az evek gyozni fognak, az uj, tokeletesre valo torekves felett, egyszeruen annyira nem all a kezemre a 10 ujjas gepeles, hogy igy 40+ evesen mar nagyon ugy nez ki, hogy maradok a bevett megszokott stilusom mellett.

    Ellenben:
    A kisebbik gyerekemnek mondtam 1.5 hettel ezelott, hogy rohadtul unom mar, hogy itthon van 5 honapja a virus es a nyariszunet miatt, napi 15 orat ul a szgep elott csinaljon mar valami hasznosat pl tanuljom meg gepirni. Azota napi 20 percet gyakorol, es vazze ugy gepel, ahogy en soha nem fogok. 1800 leutes / 10 perc korul nyomja 10 nap utan. (igen, meg csak 16 karaktert tanult meg, nem az osszeset).

    Tehat a lenyeg, hogy a nem nehez megtanulni az azert koltoi tulzas, mert kelloen hosszu ido utan, mar nagyon nehez 1 teljesen ujra atszokni.

Új hozzászólás Aktív témák