Új hozzászólás Aktív témák

  • sdp

    csendes tag

    Nemrég szereztem be egy ilyen Thunderobot csodát, merhogy a 10 éves logitech deluxe 250 lassan kezdi megadni magát. Nézegettem pár cuccot, de olyan követelményekkel, hogy NKRO + ISO vagy nincs bill, vagy 20k fölött kezdődnek az értelmes megoldások. (Mechából TKL ANSI blue-kkal persze Dunát lehet rekeszteni, de azok is jórészt zenélő, villogó karácsonyfák 10-15 ezerért. Nope.)

    A faék egyszerűségű külseje mellett a keycapek sima műanyagja is kifejezetten tetszik, és a font is egészen normális, nem valami excentrikus borzadály. A ledek persze csak a fölső részt világítják meg rendesen, és szuboptimális fényviszonyok mellett háttérvilágítás nélkül kissé nehézkes a feliratok olvashatósága. (Ez gondolom egyedi, de az aluház jobb felső illesztése nem tökéletes, meg van pár csálén álló felirat, de ezek csak apró kozmetikai hibák.)

    Barna switches változatot rendeltem, van egy jól érezhető pont, ahol kapcsol. Fogalmam sincs mennyire kellene taktilisnak, simának, mittoménmilyennek lennie, én igénytelen vagyok, nekem megfelel. (És mintha nem lenne minden kapcsoló ugyanolyan, de mint említettem igénytelen vagyok.) Ami hmm... feltűnő, az a fémes hang a billentyűk nyomkodásakor, szerintem az aluháznak köszönhető. Apropó aluház + talpak: akarni kell, hogy arrébbmenjen.

    A világítás elmegy, sajna kikapcsolás után nem jegyzi meg a beállítást, cserébe van lélegző mód, ami viszont végképp nem érdekel. Plusz médiabillentyűk.

    Eredeti ára elvileg 80 dodó lenne, ami erősen höhöhö kategória, de 24+5.5 USD postaköltségért bőven vállalható. Lelkiekben felkészültem rá, hogy nem fogja 10 évig bírni, de mechanikus billentyűzetet demózni pont jó.

Új hozzászólás Aktív témák