Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz nyunyu #29441 üzenetére

    Ez nem kompatibilis firmware szintjén a hivatalos GH-s változattal, Kínában kissé másképp kötötték be (rev. CHN néven szoktak rá hivatkozni). Ráadásul nem olcsóbb, mint a végleges rev. C Európából. Amúgy a C változat lényegében megegyezik a B változattal, egyedül a GH logó került le a nyákról.

    LED-ből csak az átfűzhetőt támogatja, hiányoznak azok a lyukak a nyákon az SMD ledekhez, amelyek például a Zeal60 estében megvannak. Szerencsére üres kupakok mellett nem érzem a háttérvilágításra az igényt (és mivel világosak a kupakok, így az a probléma sem áll fenn a monitor fényénél, ami fekete billentyűknél este gyakran előfordult, hogy 1-2 billentyű eltolással állok neki gépelni, mert az F/J jelölést egyszerűen nem érzem).

    tDr1v3r: Építs és legyél olyan faszagyerek mint én!
    Ez csak a gyenge kezdő szint ;] Én is ezt fogom megcélozni, mert a csavarozás és switchek beforrasztása csak egy apró lépés, és az egyedi kiosztáshoz a napok óta nézegetett TMK firmware testre szabása sem egy nagy feladat, de nekem ennyi pont elég. Ezzel szemben az igazi faszagyerek nyákot tervez, CNC-vel marat magának házat, lézervágóval plate-et, kézzel legózza össze a kapcsolókat az ideálisnak tartott rugóból, stemből és alapból, majd megírja nulláról a firmware-t :DDD

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák