Új hozzászólás Aktív témák

  • bundaska

    aktív tag

    válasz membrandj #85658 üzenetére

    Szia!

    Köszönöm az ismételt válaszodat, meg fogom fogadni a tanácsodat amit ajánlottál gépet, esetleg alaplapból néztem egy Gigabyte-ot, ha vásálás előtt leszek, még írok ide, egyébkéntis te/ti jobban értettek ehhez, de tulajdonképpen ezért is kérdeztem. (régebben jobban benne voltam ebben, de kiestem belőle teljesen sajnos).
    Még egy kérdésem viszont csak lenne. Olvasgattam visszább a topikban, és valaki írta (lehet, hogy pont te), hogy egy tápegség élettartama kb. 5-7 év. Na most ez miben mutatkozik meg? Egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy nekem is cserés lassan (vagy már lehet hogy az is?) a tápegységem? Ma megnéztem, és 2008 júniusában vettem. Egy Corsair TX 650-ről van szó. Eddig semmi baj nem volt vele, de nem is tudom, mi is lehetne vele? Kondik felpúposodnak? Már nem annyit ad le valamelyik ágon, mint kellene? Passszolom... de lehet nem is jó topikba írom, ezért külön elnézést kérek.
    Szerinted/szerintetek váltsak lassan tápot? Ezt azért is kérdezem, mert a konfigomat kb. egy éve újítottam, és már elég GPU limitem van sajnos, így szeretnék beszerezni egy Sapphire 280-as kártyát, és ezek után nem tudom, el fogja e bírni?

    Thx előre is:
    Bundas

    [ Szerkesztve ]

    Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!

Új hozzászólás Aktív témák