Új hozzászólás Aktív témák

  • imyourfriend

    őstag

    Üdvözlet!
    Nemrégiben "elfüstölt" az asztali pc-m és szeretnék venni egyet helyette. Pár napja még laptopon gondolkoztam, de a hozzáértők tájékoztattak hogy érdemesebb egy olcsóbb asztalit venni ami hozza azt a szintet majd mint a jóval drágább noti és egy használt notit. Így jönnék ki a legolcsóbban. (mindez eddig off, csak a bevezető kedvéért)

    Szeretnék vásárolni egy asztali pc-t, lényegében modellezésre használnám valamint a gta5-el játszanék rajta. Ennyiben ki is merült, hogy milyen erős konfig kell, egy creo 3.0 illetve 3dsmax 11 szintű modellező program elfusson rajta gond nélkül (nem autó illetve ember, egyszerűbb modellekre tessék gondolni).

    Coolermaster cavalier 3-as házam van itthon illetve egy chieftec AB-A 550W-os táp (nem mai darab ~5 éves így lehet hogy cserére szorul) illetve egy pioneer DVD író van itthon, a többi alkatrész asus m2n lapra épül így felejtős, intel i5 illetve i7-esben gondolkodnék. Billentyűzet illetve monitor és hangszerelés van, mivel az erősítőre dig. koax kábellel szeretném átvinni a hangot ezért ez legyen az alaplapon. :) illetve ezen felül van 1TB WD GREEN 5400 rpm-es hdd-m mely 100%-os állapotban van, ezzel szeretném használni.

    Fogalmam sincs milyen alkatrészek kellenek, [link] hasonlóra gondoltam viszont ha kompatibilis a régi házammal a szerelék illetve jó hozzá a táp akkor azokat megtartanám, gondolom a HDD használható mert van SATA kivezetés és SSD-re nem tartok igényt egyelőre. Árban 250-260k környékére teszem a plafont.

    1920*1080p-s a monitorom maximális felbontása, így ezen használnám. Zöldfülű vagyok a témában, így kikérném a szakértők véleményét! :R El lehet térni a linkelt konfigurációtól, viszont Inteles gépet szeretnék, és ha elérhető akkor tudjam használni a régebbről megmaradt alkatrészeimet is.

    Oprendszert megoldom, azt nem szükségeltetik beleszámolni a keretbe. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák